کد خبر: 503115
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۷
استاندار همدان:
به گزارش جوان از همدان، علی‌محمد آزاد در ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه مشکل متقاضیان واگذاری زمین بررسی شود، اظهار داشت: فرمانداران در شهرستان‌ها برای رفع مشکلات پیش روی متقاضیان به ادارات و دستگاه‌های مربوطه دستور پیگیری امور را بدهند که کارها به سرانجام برسد.
وی در خصوص عملکرد شهرستان‌ها در رابطه با جذب اعتبارات طرح توسعه کشاورزی یادآور شد: در کل عملکرد خوبی داشته‌ایم ولی کافی نیست و باید با ارائه طرح‌های دارای توجیه اقتصادی و ایجادکننده اشتغال پایدار اعتبارات جذب شود.
استاندار همدان ادامه داد: اگر شهرستانی تا جلسه آتی طرح‌های خود را تکمیل نکند به علت عدم فعالیت اعتبارات آن شهرستان را حذف می‌کنیم.
وی ابراز داشت: طرح‌هایی که معرفی شده و به سرانجام نرسیده اگر متقاضی قصد انجام آن را ندارد باید با متقاضی دیگری جایگزین شود.
آزاد افزود: طبق دستور رئیس جمهوری بدهکاری کشاورزان تا سقف ۱۰ میلیون تومان در واگذاری تسهیلات بانکی محاسبه نشده و وام در اختیار کشاورز قرار گیرد.
وی در خصوص زمین‌های مشاع بین منابع طبیعی و اوقاف نیز تأکید کرد: اگر زمینی با عنوان ملی باشد نمی‌توان آن را وقف کرد و هر کسی این زمین‌ها را وقف کند باطل است اما اگر زمین متعلق به بخش خصوصی وقف شده طبق دستور شرع هیچ کسی حق مداخله در آن ندارد و ما اجازه ورود افراد را در زمین‌های ملی نمی‌دهیم.
استاندار همدان با اشاره به تشکیل تعاونی در بخش کشاورزی تصریح کرد: ما ایرانی‌ها در کارهای تیمی و تعاونی مشکل داریم و نمی‌توانیم با هم کار کنیم اما باید در طرح توسعه کشاورزی اقداماتی برای تشکیل آسان تعاونی فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه طرح‌های بزرگ کشاورزی انجام نشده است، گفت: باید بررسی شود چرا طرح های بزرگ با اعتبار بیش از یک میلیارد تومان موفق عمل نکرده است.
آزاد در ادامه خاطرنشان کرد: با هر طرح توسعه کشاورزی که توجیه ایجاد اشتغال پایدار داشته باشد موافقت و حمایت می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه می‌توان در زمین‌های کوچک با حفر چاه با تشکیل تعاونی و یکپارچه کردن زمین‌ها فعالیت کرد، ابراز داشت: امیدوارم تشکیل تعاونی‌های زمین‌های کوچک در مدت مدیریت بنده در همدان انجام شود و در عمر مدیریتم در استان این اتفاق بیفتد.
استاندار همدان در خصوص دخل و تصرف در زمین‌های طرح توسعه کشاورزی تأکید کرد: اگر تصرف در زمین‌ها به افراد عادی و جوانان بیکار بومی مربوط است اجازه فعالیت به آنها داده شود و سخت‌گیری اعمال نکنیم اما اگر بحث زمین‌خواری توسط افراد ذی‌نفوذ باشد طبق قوانین زمین‌خواری برخورد کنید.
وی در مورد ایجاد واحدهای گاوداری و دامداری با اشاره به اینکه در واگذاری مجوزها دقت به عمل آید که دام‌ها از شهرستانی به شهرستان دیگر برای دریافت تسهیلات جابجا نشوند، یادآور شد: برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی می‌توان تراشه هوشمند در دام‌ها استفاده کرد و این موضوع را ما در زاهدان انجام دادیم و موفق عمل کرد.
آزاد ادامه داد: در تصویب طرح‌ها به این موضوع که استان و شهرستان مازاد نداشته باشد توجه بیشتری شود چون در صورت عدم دقت به ورشکستگی سرمایه‌گذاران می‌انجامد.
وی در پایان سخنان خود گفت: با توجه به اعلام نیاز استان به سردخانه و کارخانجات شیر برای هر کدام جلسه جداگانه‌ای به منظور بررسی وضعیت تشکیل و نتیجه مشخص شود تا اعتبارات جذب شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار