کد خبر: 502553
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۳
نتانیاهو انتخاب «کری» را تبریک گفت
فارس به نقل از پایگاه صهیونیستی «عاروتص‌شوع»، «بنیامین نتانیاهو» با ارسال پیامی به «جان کری»، معرفی وی برای تصدی سمت وزارت خارجه آمریکا را تبریک گفت.

نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی در پیام خود با اشاره به سابقه حمایت کری از اسرائیل، نوشته است: «کری» یکی از حامیان باتجربه و شناخته شده امنیت اسرائیل است. «جان کری» و من سال‌هاست که با هم دوستیم و من باید بابت اینکه او ۶ ماه قبل که پدر من درگذشته بود و من عزادار بودم، به دیدار من آمد. من به دنبال همکاری با وی هستم.

امروز نیز روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» با انتشار یادداشتی نوشت کری با وجود آنکه انتقاداتی به برخی سیاست‌های اسرائیل دارد، اما از حامیان شناخته ‌شده اسرائیل به شمار می‌رود.

«باراک اوباما» امروز رسما «جان کری» سناتور با سابقه آمریکایی را که از حامیان وی در انتخابات ریاست‌ جمهوری بود، به عنوان جانشین «هیلاری کلینتون» و وزیر خارجه جدید آمریکا معرفی کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار