کد خبر: 499249
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۰
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل اعلام كرد

شهرستان مشگین بیشترین پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام در حوزه‌های ورزشی را دارد به طوریکه در این شهرستان ۹ پروژه به حالت نیمه‌تمام است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان مطلب فوق گفت:امسال تلاش شده است تا با جذب اعتبارات مناسب این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شود که امیدواریم تا دهه فجر سه مورد و تا هفته دولت آینده شش مورد از این پروژه‌ها به بهره‌برداری برسد.
احد پازاج افزود:‌ ۳.۵ میلیارد تومان برای تکمیل هفت پروژه نیمه‌تمام در این شهرستان سرمایه‌گذاری شده است که از آن سالن ورزشی نقدی علیا و جبه‌درق در حال اجرا بوده و در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره‌برداری آنها هستیم.
افزايش مكان هاي سرپوشيده
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از تکمیل سالن‌های ورزشی روستایی همچنین سالن طبقاتی و زورخانه‌ای در مشگین‌شهر خبر داد و گفت: اعتبار این پروژه‌ها حدود یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان است که بخشی از این اعتبارات به شکل استانی و بخشی نیز از محل اعتبارات اداره کل ورزش و جوانان تأمین می‌‌شود.
این مسئول تعداد اماکن ورزشی سرپوشیده در مشگین‌شهر را ۱۴ مورد اعلام کرد و ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌کنیم تا در مناطق روستایی طرح‌های توسعه اماکن ورزشی سرپوشیده به جد دنبال شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل همچنین از فعالیت ۱۱ سالن ورزشی روباز و یک مورد استخر به همراه ۱۰ زمین خاکی روستایی خبر داد و گفت: جهت‌گیری ما در توسعه اماکن ورزشی احداث سالن‌های تخصصی با اولویت مناطق روستایی است.

تدوین آمایش سرزمینی
این مسئول با اشاره به شناسایی ۲۶ زمین به مساحت ۵۶ متر مربع برای تأمین زیرساخت‌ها و اجرای طرح‌های توسعه بخش کشاورزی در مشگین‌شهر ادامه داد: کل سرانه ورزشی مشگین‌شهر ۷۵ صدم متر مربع است که با پروژه‌های در حال احداث انتظار می‌رود این وضعیت به یک متر و ۲۰ سانتی متر برسد.
پازاج افزود: براساس سیاست ابلاغی از سوی دولت و در قالب برنامه پنجم توسعه، توسعه فضاهای ورزشی باید به شکل تخصصی و با نگرشی ویژه به مناطق محروم و روستایی انجام شود تا بتوانیم در یک هدف‌گذاری درست از برنامه‌های ابلاغی جلوتر حرکت کنیم.
وی از تدوین آمایش سرزمینی ورزش و نیازسنجی‌ها در این حوزه خبر داد و افزود: ما در شهرستان‌های مختلف سعی داریم این نیازسنجی‌ها متناسب با افق توسعه شهرهای مختلف باشد تا به اهدافمان که گرایش افراد جامعه به ورزش‌های همگانی و تخصصی است، دست یابیم.
پازاج تصریح کرد:‌ براساس برنامه پنجم توسعه ۳۰ درصد جمعیت شهرها و روستاهای ما باید به ورزش همگانی گرایش پیدا کنند که ما در سال‌های آینده می‌توانیم به این ظرفیت و توانمندی به شکل فوق‌العاده دست یابیم

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار