
به گزارش روابط عمومی اداره کل زندان های استان اصفهان،خانم نیره اخوان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در نشست مجمع نمایندگان و مسئولین زندان های استان از اقدامات و تلاش های صورت گرفته قدردانی کرد.
وی یکی از مسائل مهم و حساس در امر زندانبانی را خانواده های آنان دانست و گفت:در موضوع زندانها یکی از مباحث مهم خانواده های آنان هستند چرا که از حبس و گرفتاری فرد به زندان خانواده های آنان هستند که باید کار به دوش بگیرند و تامین معاش و گذران زندگی به عهده آنان است و بدون شک این موضوع برای خانواده ها سخت خواهد بود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنانش در خصوص زندانیان آزاد شده از زندانها نیز تصریح کرد:زندانی پس از آزادی اگر در جامعه رها شود و موضوع اشتغال و بکارگیری او حل نشود مجدداً به زندان بازمی گرددو تبعات جامعه افزون تر خواهد شد.
خانم اخوان بیطرف در ادامه افزود:باید در جامعه به گونه ای عمل شود تا افراد و انسان ها به زندانها دچار نشوند و به گونه ای عمل کنیم که مجموع زندانها دچار تراکم و افزایش جمعیت نگردد.