کد خبر: 497861
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۴
ایسنا: در پیام علی لاریجانی به اسماعیل هنیه آمده است:

جناب آقای اسماعیل هنیه

نخست‌وزیر محترم دولت منتخب فلسطین

بنصرالله ینصر من یشاء و هو العزیز الرحیم؛

با کمال افتخار پیروزی قهرمانه مقاومت اسلامی در برابر صهیونیست‌های جنایتکار تا بن دندان مسلح را به جنابعالی و همه قهرمانان مقاومت تبریک و تهنیت می‌گویم.

این پیروزی غرورآفرین مقاومت و شکست فضاحت بار رژیم صهیونیستی، دشمنی که هیچ منطقی را به جز پاسخ کوبنده و قاطعانه پذیرا نیست یک بار دیگر بر همگان آشکار ساخت که تنها مقاومت و ایستادگی سرسختانه و تهاجمی است که متجاوزین جنایتکار را متوقف می‌کند.

ما در تمامی جنگ‌های گذشته اعراب و اسرائیل شاهد بوده‌ایم که همواره صهیونیست‌های متجاوز شرایط خود را به برخی از سران عرب تحمیل کردند و صرفا در مقاومت ۳۳ روزه حزب‌الله قهرمان، ایستادگی ۲۲ روزه غزه سرافراز و رویارویی اخیر قهرمانان غزه،‌این طرف مظلوم بوده است که شرایط خود را به متجاوزین و حامیانش تحمیل نموده است.

لذا متجاوزین صهیونیست و پشتیبانان او و همچنین سیاستمداران خودباخته و زبون عرب باید بدانند که جریان مقاومت و استمرار ایستادگی و پایداری در فضایی که ملت‌های عرب نیز ابتکار عمل به دست گرفته و برخی نظام‌های وابسته غربی را سرنگون نموده‌اند، معادلات منطقه تغییر کرده است و امروز این مجموعه متحد نیروهای مقاومت و ملت‌های سرافراز منطقه هستند که ابتکار عمل را در دست دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار