کد خبر: 497799
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۳
فارس به نقل از خبرگزاری معا، هزاران نفر از مردم غزه با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و پرچم‌های حماس، فتح و جهاد اسلامی و دیگر گروه‌های فلسطینی، راهپیمایی برگزار کرده و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند.

در این راهپیمایی تعدادی از رهبران گروه‌های فلسطینی حضور داشتند و سخنرانان بر ضرورت تحقق وحدت ملی، پایان دودستگی و اتحاد برای مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

در همین راستا «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گروه‌های فلسطینی را به اتحاد فراخواند و گفت: ما در در مرحله مهمی قرار داریم و باید در یک سنگر واحد و رهبری واحد، متحد شویم.

وی به همه کسانی که در پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی سهیم بودند، درود فرستاد و تاکید کرد که ملت‌ها، کشورها، احزاب و سازمان‌هایی هستند که در تحقق پیروزی ملت فلسطین نقش داشتند و هرکس در کمک به مقاومت اعم از کمک مالی و تسلیحاتی و یا کمک سیاسی سهیم بوده، در پیروزی نیز شریک است.

از سوی دیگر «نبیل شعث» عضو کمیته مرکزی جنبش فتح با سخنانی در این مراسم درود و سلام «محمود عباس» را به مردم غزه ابلاغ کرد و خواهان وحدت ملی و پایان دودستگی شد.

وی اشاره کرد که ساکنان کرانه باختری پیروزی غزه را جشن می‌گیرند و تاکید کرد که رژیم اشغالگر در جدا کردن غزه از بقیه شهرهای فلسطین شکست خورد.

وی افزود که این نبرد هشت روزه جزئی از یکصد نبرد گذشته با رژیم اشغالگر برای آزادسازی فلسطین و قدس بود.

«محمد الهندی» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز بر ضرورت پایبندی ملت فلسطین به آرمان خود و حفظ مقاومت تاکید کرد و افزود: ما در روند سازش به بن‌بست رسیدیم و امروز در سنگر جهاد و مقاومت هستیم و پایداری فلسطین جز با ملت آن و همه گروه‌های فلسطینی حاصل نخواهد شد.





نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار