کد خبر: 492645
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۳
نماینده ولی‌فقیه در سپاه:
جوان آنلاین: نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد که ‌مسئولان بلند‌پایه کشور ‌‌‌باید از مردم عذرخواهی کنند.

 حجت‌الاسلام علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران از «مسئولان بلند‌پایه کشور» خواسته که ‌شجاعت ‌داشته باشند و «به‌جای پیدا کردن مقصر و دامن زدن به حاشیه‌ها از مردم عذرخواهی کنند».

به نوشته «مهر»، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ‌وحدت مسئولان را «بسیار لازم و ضروری» دانسته و ‌از آنها خواسته ‌وحدت و همدلی داشته باشند.

گویا اشاره آقای سعیدی به مجادلات لفظی صورت گرفته بین محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در ماه‌های اخیر است.

چندی پیش علی لاریجانی رئیس مجلس در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌های کشور، ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور را ناشی از مدیریت دولت ‌دانست.

به گزارش فاطر نیوز محمود احمدی‌نژاد هم در نشست خبری خود در واکنش به این گفته آقای لاریجانی، گفت که «حتماً ‌تصمیمات ایشان (علی لاریجانی) ‌اثر دارد. اگر تحریم اثر ندارد. بعضی‌ها فقط موقع خوشی هستند. من احترام زیادی برای ایشان قائلم ولی بالاخره ایشان که می‌داند وضع چه خبر است…»

او از رئیس مجلس خواست که به جای مصاحبه علیه دولت، به دولت کمک کند.

علی لاریجانی نیز در واکنش به این سخنان رئیس جمهور تأکید کرد: «اگر با فحش به رئیس مجلس مسائل اقتصادی حل شود، ما حاضریم روزی دو جین فحش به ما بدهند. ما به این مسائل عادت کرده‌ایم.»

علاوه بر آقای سعیدی، تشکل‌های دانشجویی و بسیاری از ائمه جمعه در خطبه‌های نمازجمعه شهرهای مختلف، از مجلس و دولت خواسته‌اند به خاطر برخی مشکلات اقتصادی از مردم عذرخواهی کنند.

همچنین نمایندگان مجلس، سیاسیون و دانشجویان خواستار پرهیز مسئولان قوا از مطرح کردن اختلافات سلیقه‌ای خود در رسانه‌ها و تریبون‌ها شده‌اند.

آنها می‌گویند «رؤسای قوا باید در جلسات خصوصی اختلافات خود را حل کنند».

رئیس قوه قضاییه، رئیس مجلس و رئیس جمهور در ماه‌های اخیر بارها با یکدیگر جلسه خصوصی داشته‌اند.

با این حال، آیت‌الله آملی لاریجانی، محمود احمدی‌نژاد و علی لاریجانی چندین بار در سخنرانی‌های عمومی و مصاحبه‌های خود با رسانه‌های مختلف، به شدت از یکدیگر انتقاد کرده‌اند.

«رسانه‌ای شدن اختلافات سران قوا» موضوعی است که در سال‌های اخیر مورد انتقاد بسیاری از مردم و مقامات تأثیرگذار قرار گرفته است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی چندین بار از رؤسای قوای سه‌گانه خواسته‌اند اختلافات سلیقه‌‌ای خود را در رسانه‌ها مطرح نکنند.

رهبر انقلاب در جریان سفر اخیر خود به استان خراسان شمالی نیز تأکید کردند که «مسئولین باید آرامش سیاسی کشور را حفظ کنند تا فضای سیاسی کشور جنجالی نشود».
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار