
همت هاديان اعتبار اجرای طرح های سالن ورزشی یک هزار نفری مهدیشهر را از محل اعتبارات وزارت نفت، سالن ورزشی لاسجرد، سرا و خوابگاه ورزشکاران دامغان، تکمیل و توسعه پایگاه قهرمانی و استعدادیابی سمنان را ۳۷ میلیارد ریال و در مجموع زیربنای۱۳ هزار و ۲۴۸ مترمربع اعلام کرد.
وی افزود: رونمایی از بهسازی و کاشی کاری دیوار مجموعه ورزشی تختی سمنان به مساحت ۳۳۰ مترمربع و هزینه یک میلیارد ریال و افتتاح باشگاه سوارکاری و تیر وکمان ایل سنگسر در مهدیشهر با ۱۰ میلیارد ریال هزینه در زمینی به وسعت دو هکتار و ۵۰ باکس نگهداری اسب، از ديگر طرح های قابل افتتاح در این هفته است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان با اعلام بهره برداري از پنج طرح ورزشی دیگر تا پايان امسال، گفت: با بهره برداری از اين طرح ها با اعتبار بيش از۲۳ ميليارد ريال، ۱۱ هزار و ۲۰۴ مترمربع به فضاي ورزشي استان اضافه خواهد شد.
هادیان، سرانه فضای ورزشی در استان را ۷۷ صدم مترمربع اعلام كرد وبا بیان اینکه، با بهره برداری از طرح های ورزشی جدید، این رقم به ۸۰ صدم مترمربع می رسد؛ گفت: گرمسار با یک و یک دهم مترمربع بیشترین و سمنان با ۵۸ صدم مترمربع کمترین سرانه فضای ورزشی در استان را دارند.
هادیان همچنین به تقارن هفته ازدواج و تربیت بدنی اشاره کرد و افزود: در هفته ازدواج، ۲۰ عنوان برنامه شامل كارگاه هاي آموزشي ويژه زوج هاي جوان، همايش پيوند آسماني در شهرستان ها، نشست زوج هاي جوان با مسئولان و تجليل از خادمان و خيرين ازدواج برگزار می شود.