کد خبر: 490241
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۲

سهراب بادی راحت با اعلام اين خبر گفت: اين پروژه به طول۸۰۰ متر با فعالیت ۲۰ نفر از جهادگران همین روستا به پایان رسيد
دهیار روستای چشمه سنگی با تشریح جزئیات این طرح که به همت جهادگران به انجام رسیده است، افزود: هزینه ساخت کانال انتقال آب روستای چشمه سنگی حدود ۸۰ میلیون ریال است که نیمی از هزینه های اجرای این طرح را جهاد کشاورزی و بقیه هزینه ها را سازمان بسیج سازندگی تأمین کرده است.
بادی راحت در خصوص مشکلات روستای چشمه سنگی از توابع شهرستان سنقر استان کرمانشاه تصريح كرد: کمبود آب آشامیدنی سالم و غیر قابل کشت بودن بیشتر مزارع روستا اصلی ترین مشکلات اهالی روستای چشمه سنگی است.
وی در پایان به ظرفیت های چشمگير این منطقه اشاره كرد و ادامه داد : امیدواریم اولین پروژه گروه جهادی روستای چشمه سنگی منبع خیر و برکت برای کشاورزان و دامداران روستا باشد تا همانند گذشته، محصولات کشاورزی روستا همچون گندم، جو و نخود به شکوفایی و رونق برسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار