کد خبر: 485626
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۹
قاضی سراج خبر داد:



جوان آنلاین: قاضی سراج گفت: احکام ۳۹ متهم پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی به وکلای آنها ابلاغ شد. 

قاضی ناصر سراج قاضی پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی  با اشاره به این مطلب که ابلاغ احکام صادر شده برای متهمان از یکشنبه هفته گذشته آغاز شده بود، گفت: سرانجام امروز آخرین حکم به وکیل یکی از متهمان ابلاغ شد.

وی افزود: ۴ متهم ردیف اول پرونده افرادی بودند که در همان روز اول آغاز ابلاغ‌ها احکام به آنها ابلاغ شد و سایرین تا امروز به مرور احکام به آنهاابلاغ شده است.

قاضی شعبه اول دادگاه انقلاب تهران درباره مهلت اعتراض به احکام صادر شده از سوی متهمان و وکلای آنها گفت: براساس تاریخی که حکم به متهم یا موکلش ابلاغ شده ۲۰ روز زمان وجود دارد تا نسبت به حکم بدوی اعتراض صورت گیرد.

به گزارش فارس، قاضی سراج در پاسخ به این سؤال که دادگاه موظف است احکام هر متهمی را براساس ردیف اتهامی به وی تبیین کند یا خیر، گفت: دادگاه هیچ وظیفه و تکلیفی ندارد و براساس صلاح‌دید خود می‌تواند احکام را ابلاغ کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار