کد خبر: 482851
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۹

سركرده باند پس از دستگيري قصد داشت خود را در سرويس بهداشتي كلانتري حلق‌آويز كند كه حضور ماموران مانع از اين كار شد.

اوايل مرداد امسال نماينده حقوقي شركت مخابرات تهران با حضور در شعبه ۱۴ بازپرسي دادسراي ناحيه ۲ تهران از سرقت كابل‌هاي تلفن در شمال غرب تهران كه باعث اختلال در شبكه‌ تلفن مردم و وارد آمدن خسارت فراواني به شبكه مخابرات شده بود، شكايت كرد. در پي اين شكايت، پرونده با دستور قضايي بازپرس شاهنگيان در دستور كار ماموران كلانتري ۱۳۷ نصر قرار گرفت.

يكي از سارقان به پليس پيشنهاد رشوه داد

با شروع تحقيقات، ماموران جستجو براي دستگيري سارقان را آغاز كردند تا اين‌كه چند روز پيش يكي از ماموران كلانتري با مراجعه به بازپرس پرونده گفت يكي از سارقان را كه به وي پيشنهاد رشوه كرده، مورد شناسايي قرار داده است.

در پي اين گزارش، با هماهنگي قضايي قرار شد مامور كلانتري با مرد سارق همراه شود تا ديگر ماموران محل سرقت را محاصره و سارقان را دستگير كنند.

به اين ترتيب شامگاه يكشنبه ۲۹مرداد امسال ماموران مطلع شدند سارقان بار ديگر با حضور در شمال غرب تهران ‌بخش ديگري از كابل‌هاي تلفن را قطع كرده و در حال انتقال آن از محل هستند. در اين مرحله ماموران با محاصره محل موفق به دستگيري چهار مرد سارق شدند.

اعتراف دزدها

متهمان با انتقال به كلانتري ۱۳۷ نصر تهران بازجويي شدند و گفتند چندي پيش سرقت كابل‌هاي مخابرات را شروع كرده‌اند. در ادامه تحقيقات معلوم شد متهمان ابتدا به عنوان افرادي كه در زمينه خريد ضايعات فعاليت دارند، در محله‌هاي شمال غرب تهران در رفت و آمد بوده و پس از شناسايي محل‌هاي نصب كابل تلفن، شب‌‌ها آن را سرقت مي‌كردند.

در اين سرقت‌ها دو نفر از سارقان در نقش نگهبان و بقيه نيز سرقت كابل‌هاي تلفن و فروش آن را به عهده داشته‌اند.

در پي اظهارات متهمان، جستجو براي دستگيري سركرده باند و دو همدستش كه از محل سرقت متواري شده بودند ادامه داشت تا اين كه همان شب ماموران متوجه مردي شدند كه با مراجعه به كلانتري درباره سارقاني كه دستگير شده بودند، پرس و جو مي‌كند.

ماموران با ظنين شدن به اين مرد، با احتمال اين كه وي يكي از متهمان فراري است، مانع خروج وي از كلانتري شده و پيش از فرار، او را دستگير كردند.

اين متهم در بازجويي مقدماتي ادعا كرد با ديدن متهمان كه زنجير به دست به كلانتري انتقال يافته بودند، از روي كنجكاوي مي‌خواسته بداند آنها به چه اتهامي دستگير شده‌اند و ادعا كرد كه آنها را نمي‌شناسد.

در پي اظهارات متناقض متهم، او در مواجهه حضوري با چهار دزد بازداشت شده قرار گرفت و آنها با شناسايي وي گفتند او سركرده باند است كه در سرقت‌ها آنها را همراهي مي‌كرده و در آخرين سرقت به اتفاق دو عضو ديگر باند، از محل فرار كرده است.

متهم ناكام ماند

با مشخص شدن اين موضوع، تحقيقات از سركرده باند ادامه پيدا كرد تا اين كه متهم از ماموران خواست به سرويس بهداشتي كلانتري برود.

دقايقي بعد وقتي متهم از سرويس بهداشتي بيرون نيامد،‌ ماموران به وي ظنين شده و متوجه شدند سركرده باند جوراب‌هايش را دور گردنش گره زده و قصد خودكشي دارد كه بلافاصله مانع مرگ وي شدند.

سركرده باند سرقت دوباره بازجويي شد و اين‌بار به سرقت كابل‌هاي تلفن، همراه همدستانش اعتراف كرد و گفت: وقتي متوجه شدم همدستانم هويت مرا نزد پليس فاش كرده‌اند، تصميم گرفتم خودكشي كنم كه حضور بموقع پليس مانع اين اقدام شد.

بنا بر اين گزارش، متهمان با قرار قانوني از سوي بازپرس شاهنگيان بازپرس شعبه ۱۴ دادسراي ناحيه ۲ تهران براي ادامه تحقيقات در اختيار پليس آگاهي قرار گرفتند.

تحقيقات پليس از متهمان در حالي آغاز شده كه جستجو براي دستگيري دو عضو فراري اين باند همچنان ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار