کد خبر: 482145
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۹
فارس : حبیب‌الله کمالوند دقایقی قبل اظهار داشت: با توجه به اینکه فردا در سراسر کشور و به طبع آن ۱۳ شهر و شهرستان استان البرز راهپیمایی بزرگ و باشکوه روز جهانی قدس برگزار می‌شود، ماموران راهنمایی و رانندگی بر اساس دستورالعمل‌هایی مجبور به اعمال محدودیت‌های ترافیکی در برخی خیابان‌ها و مناطق این استان خواهند بود.

وی تصریح کرد: در آخرین جلسه‌ای که صبح امروز در پلیس راهنمایی و رانندگی استان البرز تشکیل شد، اعمال این محدودیت‌ها قطعی و مسیرها و خیابان‌هایی که تردد در آنها به صورت موقت ممنوع می‌شود، نهایی شد.

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در ۱۳ شهر استان البرز

رئیس پلیس راهور استان البرز افزود: این محدودیت‌ها در ۱۳ شهر و شهرستان البرز از ساعت ۷ صبح روز جمعه بیست و هفتم مرداد آغاز و تا پایان برگزاری مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس تداوم خواهد داشت.

کمالوند افزود: در تمام شهرهایی که راهپیمایی برگزار می‌شود، در طول مسیر راهپیمایی تردد هرگونه خودرو و موتورسیکلت ممنوع بوده و تنها خودروهای نیروی انتظامی و امدادرسان و آنهم با مجوز خاص مجاز به تردد در این مسیرها خواهند بود.

وی بیان داشت: در شهرستان‌ها کرج مرکز استان البرز نیز در طول مسیر راهپیمایی یعنی از میدان شهدا تا مصلی کرج، ماموران راهنمایی و رانندگی از ساعت ۷ صبح اجازه تردد به هیچ خودرویی را نخواهند داد.

این فرمانده ارشد انتظامی افزود: همچنین برخی از خیابان‌های منتهی به مسیر راهپیمایی در این شهرستان مانند پل آیت‌الله طالقانی، تقاطع هفتم تیر به سمت بلوار بلال، پل شورا و میدان شهدا به سمت تقاطع حضرت امام (ره)، خیابان‌های منتهی به سه راه دانشکده و تقاطع‌های کارخانه قند و خیابان مصباح از ساعت ۷ صبح فردا تا پایان راهپیمایی شاهد اعمال محدودیت‌های ترافیکی خواهند بود.

کمالوند بیان داشت: همچنین تردد هرگونه خودرو و موتورسیکلت در خیابان‌های منتهی به مصلی و یا محل‌های تجمع نمازگزاران در شهرهای کمالشهر، محمدشهر، ماهدشت، مهرشهر، آسارا، اشتهارد و مشکین‌دشت که توابع شهرستان کرج محسوب می‌شوند، در این ساعت ممنوع است.

وی متذکر شد: بر اساس آخرین دستورالعمل راهنمایی و رانندگی، این محدودیت در شهرستان‌های نظرآباد،‌ طالقان و ساوجبلاغ نیز اعمال و توسط ماموران پلیس شهرستان‌های فوق اطلاع‌رسانی می‌شود.

کمالوند افزود: برای اینکه حضور مردم در راهپیمایی تسهیل شود، ناوگان حمل و نقل عمومی استان البرز به ویژه اتوبوسرانی اقدام به جابه‌جایی مسافران از میادین اصلی به سمت مسیرهای راهپیمایی خواهند کرد.

فرمانده پلیس راهور استان البرز اظهار داشت: با توجه به اینکه محدودیت‌های ترافیکی فوق مقطعی و موقت است، از شهروندان تقاضا داریم که با ماموران پلیس راهور و نیروی انتظامی همکاری داشته باشند.

کمالوند در پایان گفت: تقاضای ما از مردم این است که با خودروی شخصی به محل برگزاری راهپیمایی نیامده و برای ایاب و ذهاب از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار