کد خبر: 476814
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۰
نماینده مردم بیله‌سوار و پارس‌‌آباد در مجلس:

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، حجت‌الاسلام حبیب برومند در جلسه شورای اداری استان اردبیل اظهار داشت: بنده در دور سوم مجلس نیز این موضوع را از طریق وزیر نفت پیگیری کردم ولی از آن زمان تا کنون هیچ و حرکتی برای تامین زیرساخت‌های مورد نیاز اعم از راه مناسب و سهل‌الوصول راه آهن یا ارتباط دریایی به وجود نیامده است که با استخراج و اکتشاف نفت بتوان این مواد را به کشورهای دیگر یا استانهای مختلف انتقال داد.
وی شرط لازم اکتشاف و استخراج نفت مغان را مهیا شدن چنین زیرساخت‌هایی عنوان کرد و افزود: لازم نیست شعار داده و مردم را فریب دهیم بلکه باید به آنها گفت: قرار نیست هر جا منبع نفتی شناسایی شود به سرعت استخراج و اکتشاف شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد بلکه لازم است این منابع برای نسل‌های بعدی باقی بماند.
دخالت در تغییر مدیریت‌های استان آفت مجمع نمایندگان است
نماینده مردم بیله‌سوار و پارس‌‌آباد در مجلس مدعی شد ما به اسم مجمع نمایندگان استان را تشکیل دادیم اما رسماً مجمع تشکیل نشده چرا که اگر مجمع شکل گرفته بود همه نمایندگان در جلسه حاضر می‌شدند که به دلیل بی‌اهمیت بودن این تشکیلات، اعضا حضور نیافتند.
برومند با بیان اینکه نمایندگان بعد از حضور در مجلس تنها به دنبال تغییر مدیران و جابجایی آنها بودند، تصریح کرد: به جای چنین حرکت‌هایی ما باید در فکر تثبیت مدیریت ارشد، میانی و جزء استان باشیم و البته برکناری مدیران ضعیف در ۲دستور کار و پیگیری نمایندگان مردم خواهد بود.
این نماینده مجلس ابراز داشت: با طرح چنین مسایل حاشیه‌ای بزرگترین ضربه به مجمع نمایندگان استان وارد شده به طوری که هر روز یک صدای جدید از این مجمع بیرون می‌آید و تمام هم و غم ما شده است استاندار را تغییر دادن یا مدیری را جابجا کردن.
نماینده مردم بیله‌سوار و پارس‌‌آباد در مجلس اظهار داشت: اتخاذ چنین تصمیم و پیگری‌ها بزرگترین آفت و ضربه را به مجمع وارد می‌کند در حالی که باید در استان با اولویت کارها را مد نظر داشته و به جد پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه بدون تعصب خاص این اولویت‌ها باید تعیین شده و از سوی نمایندگان پیگیری شود.
نماینده مردم بیله‌سوار و پارس‌‌آباد در مجلس با اذعان به این مسئله که ما در چند ماه گذشته دسته جمعی حرکت نکرده و به شکل متشکل موضوعات را پیگیری نکرده‌ایم، بیان داشت: بقیه دوستان با ما همکاری و همفکری نمی‌کنند و عملاً طیف ما چهار به سه شده است.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار