کد خبر: 471420
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷
کار گروه توسعه کشاورزی مصوب کرد

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، عادل عبد ایمانی در جلسه کار گروه توسعه کشاورزی استان اردبیل در محل استانداری اظهار داشت: این طرح‌ها در شش شهرستان استان در قالب ۵۳ طرح حقیقی و سه طرح تعاونی و اشتغالزایی ۷۶ نفر مصوب شده و قرار است بانک کشاورزی برای صاحبان این طرح‌ها بالغ بر یک هزار و ۵۵۱ میلیون تومان تسهیلات کم‌بهره پرداخت کند.
وی ادامه داد: از این تعداد طرح ۱۳ مورد مربوط به پروار‌بندی گوساله و بره، ۲۷ طرح احداث و توسعه باغات، شش طرح مربوط به بهسازی اماکن دامی، دو طرح مربوط به پرورش گاو شیری و دو طرح نیز مربوط به احداث استخر پرورش آبزیان و تولید قارچ و هفت طرح نیز مربوط به مرغداری است که با تصویب کار گروه برای پرداخت تسهیلات به بانک کشاورزی ارجاع داده شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به تاکید استاندار اردبیل مبنی بر راه‌اندازی کمیته نظارت، ارزیابی و بازدید فنی از طرح‌ها گفت:‌ در این زمینه کمیته مورد نظر جلسات خود را تشکیل داده و به دلیل عملیاتی نشدن طرح‌های عمده، بازدیدها و ارزیابی مرحله به مرحله پرداخت تسهیلات تاکنون شکل اجرایی نگرفته که امیدواریم در روزهای آینده با پرداخت بیشتر از سوی بانک کشاورزی و عملیاتی شدن طرح‌های مصوب این کمیته گزارشی از عملکرد خود را ارائه کند.
عبدایمانی یادآور شد: در این گزارش میزان تولید، اشتغال و نحوه همکاری بانک‌ها به دقت مورد توجه قرار می‌گیرد که امیدواریم در فرصت پیش آمده بتوانیم ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها را بهتر و بیشتر شناخته و در تحقق عملی آنها گام برداریم.
این مسئول به پروژه دشت فتحعلی و آماده بهره‌برداری بودن این پروژه در ایام هفته جهاد کشاورزی خبر داد و افزود: واگذاری‌ها را با همکاری اداره کل تعاون و کار به صورت فردی و تعاونی در دستور کار قرار دادیم به طوری که ۵۴ نفر واجد شرایط که دارای پروانه چرا و اسناد رسمی بودند شناسایی و مقرر بود در قالب سه تعاونی به شکل ۱۷ نفره این واگذاری‌ها انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان داشت: بعد از این نحوه توزیع و تقسیم اراضی و با اعتراض اهالی منطقه مقرر شد ۳۲۸ نفر از ساکنین این مناطق به صورت انفرادی ثبت نام در سامانه را انجام داده و بعد از مراحل راست‌آزمایی کار واگذاری اراضی انجام شود که تاکنون بخشی از این اقدامات انجام شده و به دلیل برخی معارض محلی کار در حال پیگیری و رفع مشکلات پیش آمده است.
عبدایمانی پیشنهاد استاندار اردبیل را مبنی بر واگذاری اراضی به ساکنین منطقه را که دارای حق چرا و نسق هستند یادآور شد و افزود: ما در این پروژه به دنبال احقاق حق صاحبان اصلی اراضی و زمین‌های قابل کشت هستیم و معتقدیم بعد از سال‌ها انتظار اهالی باید این پروژه به نفع اهالی منطقه تکمیل شده و توزیع اراضی صورت گیرد.
وی به اجرای شبکه اصلی دشت فتحعلی اشاره کرد و گفت:‌ هنوز شبکه پایین دست این پروژه عملیاتی نشده و ما در کار گروه توسعه کشاورزی تصمیم گرفتیم تا واگذاری‌ها با اولویت ساکنین منطقه طبق ضوابط و مقررات انجام دهیم تا از این لحاظ مشکل خاص و اعتراض متقاضیان را شاهد نباشیم.
ظرفیت تولید گوشت سفید استان ۱۸ هزار تن است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه ظرفیت تولید گوشت سفید در استان اردبیل ۱۸ هزار تن است، اظهار داشت: این در حالی است که نیاز اهالی استان به گوشت سفید ۲۲ هزار تن است که ما مجبور هستیم مابه‌التفاوت این رقم را از استان‌های دیگر وارد کنیم.
محمدجعفر عظمایی از کار گروه توسعه کشاورزی استان خواست ظرفیت‌های خالی و بخش عظیمی از طرح‌های توسعه کشاورزی را به سمت واحدهای مرغداری و تولید تخم‌مرغ هدایت کرده و اختصاص دهند تا دغدغه و مشکلات این حوزه برطرف شود.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، در ادامه این جلسه تعدادی از مدیران و مسئولان نیز به بیان پیشنهادات خود در مورد نحوه واگذاری اراضی در دشت فتحعلی پرداخته و دیدگاه‌های خود را در این ارتباط بیان کردند.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار