کد خبر: 470347
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۷
زمین لرزه ای به بزرگی ۲.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) به مركزیت بومهن، شهرهای شهرستان دماوند و بخشی از تهران را لرزاند.

به گزارش ایرنا از شرق استان تهران، این زمین لرزه روز دوشنبه هشتم خرداد ماه در ساعت ۰۲:۵۵:۱۸ شهرهای بومهن، پردیس، رودهن و دماوند را لرزاند.

موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران، عمق این زمین لرزه را در هشت كیلومتری و در عرض جغرافیایی ۳۵.۸۲ N و طول جغرافیایی ۵۱.۹۰ E اعلام كرده است.

فرماندار شهرستان دماوند در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: تا این لحظه هیچگونه گزارشی در خصوص تخریب یا خسارت احتمالی این زمین لرزه گزارش نشده است.

'علیرضا قاسمی فرزاد' افزود: گروه مدیریت بحران شهرستان دماوند همچنان در حال بررسی موضوع برای هرگونه خسارت و تخریب احتمالی هستند.

'رضا طاهر خانی' بخشدار رودهن نیز در گفت وگوی تلفنی با ایرنا اظهار داشت: تاكنون هیچگونه تخریبی در روستاهای اطراف و بخش رودهن گزارش نشده است.
برچسب ها: دماوند-زلزله
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار