کد خبر: 460917
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۳
آیت‌الله مهدوی‌کنی در ‌افتتاحیه اجلاس یازدهم خبرگان رهبری:

حسن كوشا | حماسه بزرگ انتخابات براي پشتيباني از نظام ما در تمام اين ۳۳ سال كارساز بود و در اين مرحله نيز كه دشمنان خارجي و معاندان داخلي به تبليغات گسترده پرداخته بودند، حضور مردم در پاي صندوق‌هاي رأي باعث خنثي شدن همه توطئه‌ها شد. 
آيت‌الله مهدوي كني رئيس مجلس خبرگان رهبري در آيين گشايش افتتاحيه يازدهمين اجلاسيه رسمي مجلس خبرگان دوره چهارم، با تقدير از حضور باشكوه مردم در انتخابات مجلس نهم گفت: انتخابات بايد با رقابت خوب انجام شود و رقابت نبايد دشمني و فاصله‌ها را زياد كند. وي با تأكيد بر لزوم نزديكي و ائتلاف مؤمنان تصريح كرد: اگر چه دنبال ايجاد ائتلاف بوديم و تصور مي‌كرديم بهتر است برادران اصولگرا ائتلاف كنند اما منظور ما اتحاد نبوده، چون وحدت متعلق به خداوند است و به غير از خدا، وحدت به آن معنا تصوري ندارد. آيت‌الله مهدوي‌كني از راهپيمايي عظيم ۲۲ بهمن و انتخابات مجلس شوراي اسلامي در ۱۲ اسفند به عنوان دو حادثه بزرگ داخلي ياد كرد كه در هفته‌هاي اخير رخ داد و دشمنان انقلاب را با وجود تبليغات فراوان‌شان مأيوس كرد.
وي تصريح كرد: دشمنان نظام به ملت ما چشم دوخته بودند تا آنها را از انقلاب و رهبري انقلاب جدا كنند و با تبليغات فراوان اين طمع را داشتند اما ملت آگاه، شجاع و غيور ما مشت محكمي به تبليغات آنها زدند و به تعبير مقام معظم رهبري سيلي بزرگي بر آنها نواختند.
آيت‌الله مهدوي‌كني با بيان اينكه ۲۲ بهمن حضور باشكوه ملت عزيزمان را شاهد بوديم و ۱۲ اسفند هم بزرگ‌تر از آن بود، خاطر نشان كرد: تبليغات دشمنان گاهي اثر گذاشته بود و برخي دوستان داخلي هم نگران اوضاع بودند كه مبادا مردم كمتر در انتخابات شركت كنند اما به لطف خدا با راهنمايي‌هاي رهبري، علما، مراجع تقليد، بزرگان، علاقه‌مندان به انقلاب و سياست‌مداران، انتخابات بسيار باشكوه و با حضور گسترده مردم برگزار شد.
رئيس مجلس خبرگان گفت: حماسه بزرگ انتخابات براي پشتيباني نظام ما در تمام ادوار ۳۳‌ساله كارساز بوده و اين ‌بار هم در موقعيتي كه گرفتار دشمنان خارجي بوديم و برخي مخالفان داخلي نيز فعاليت‌هايي داشتند، با عنايت خداوند متعال حضور مردم پاي صندوق‌هاي رأي تمام اين تبليغات را خنثي كرد و همان روز و شب انتخابات، بسياري از رسانه‌هاي بيروني لحنشان عوض شد. آيت‌الله مهدوي‌كني با تأكيد بر اينكه بايد از حادثه بزرگ انتخابات درس و عبرت بگيريم و از آن استفاده كنيم، تصريح كرد: نبايد به حوادث به صورت گذرا توجه كرد بلكه بايد در مسائل سياسي و اجتماعي و ديني از آنها استفاده كنيم. وي با اشاره به حضور ۶۴ درصدي مردم در انتخابات اخير، افزود: اين آمار پيروزي بزرگي است كه بعد از دشمني‌ها و تحريم‌ها اين مقدار جمعيت در انتخابات شركت كنند و در ديگر كشورها و حتي آنها كه ادعاي دموكراسي دارند و مدعي هستند كه اوضاع اقتصادي خوبي دارند، چنين اتفاق نمي‌افتد. رئيس مجلس خبرگان رهبري اضافه كرد: از مردم به خاطر حضورشان بايد تشكر كرد و من از طرف مجلس خبرگان از مردم تشكر مي‌كنم؛ چون با اينكه مشكلاتي در زندگي آنها وجود دارد، كه نبايد انكار كرد، اما هميشه نسبت به انقلاب باوفا هستند. وي با بيان اينكه گاهي در رابطه با مسئوليت نمايندگي اشتباه مي‌شود، توضيح داد: برخي تصور مي‌كنند نماينده بايد كار فرماندار يا استاندار را انجام دهد؛ يعني بايد براي كارهاي جزئي و منطقه‌اي فعاليت كند كه اگر چه خوب است نماينده به مشكلات حوزه انتخابيه خود هم برسد، اما يك نماينده طبق قانون اساسي نماينده همه مردم است و تنها نماينده يك شهر نيست و لذا بايد نظر جمعي و كلي داشته باشد.
آيت‌الله مهدوي‌كني با بيان اينكه براي حضور در انتخابات شرطي جز ايراني بودن وجود ندارد؛ چون همه مردم ما مؤمن به كشورشان هستند، تصريح كرد: آنها كه براي انتخابات تبليغ كردند، چه كانديداهاي اصولگرا و چه آنها كه مستقل بودند و ديگران، بعد از انتخابات بايد تلاش كنند تا به قول مقام معظم رهبري رقابت‌ها تبديل به رفاقت شود. رئيس مجلس خبرگان گفت: اگر نمايندگان مي‌خواهند نتيجه بگيرند، نبايد بعد از آنكه به مجلس راه يافتند، برخي بحث‌هايي را كه مطرح شده و جالب نبوده، ادامه دهند و در انقلاب ما هم كه دنبال مردم‌سالاري ديني است، بايد همه مردم با هم باشند. وي با تأكيد بر اينكه بايد توجه داشت كه ادامه دعوا، فاصله ايجاد مي‌كند و اين خوب نيست؛ به آنهايي كه با رأي مردم انتخاب مي‌شوند، توصيه كرد كه رقابت فكري براي بررسي لوايح داشته باشند اما بحث‌هايي باشد كه خصومت در آن نباشد.
آيت‌الله مهدوي‌كني با تأكيد بر اينكه دشمني‌ها به درد مملكت نمي‌خورد، خاطر نشان كرد: وظيفه مردم اين است كه بعد از انتخابات، وكلايي را كه انتخاب شده‌اند، نماينده خود بدانند؛ چون آنها نماينده گروهي خاص نيستند. وي با بيان اينكه مجلس و دولت به معناي حكام حكومت بايد برخوردهاي برادرانه داشته باشند، يادآور شد: امام علي(ع) در جنگ صفين به ياران خود گفت كه دورانديش باشيد و به آينده نگاه كنيد، پس مجلس بايد بداند هر آنچه انجام مي‌دهد آثارش بعدها ظاهر مي‌شود و بايد تلاشش در جهت خدمت به ملت و نظام باشد. رئيس مجلس خبرگان رهبري با تشكر از مقام معظم رهبري به‌خاطر تأكيدات و حضورشان در مسئله انتخابات، گفت: حضور و راهنمايي‌هاي مقام معظم رهبري در انتخابات و حضور مردم بسيار راهگشا بوده است.
آيت‌الله مهدوي‌كني افزود: آنچه مردم مي‌خواهند، اين است كه نمايندگان به گرفتاري‌هاي آنها رسيدگي كنند و حضور مردم به اين دليل نيست كه از همه چيز راضي هستند، بلكه مشكلاتي از جمله مشكلات اقتصادي و غيره وجود دارد كه مجلس و دولت بايد به فكر رفع آنها باشند. وي بر همين اساس از طرف اعضاي مجلس خبرگان رهبري از دولت و مجلس و ساير قوا ‌خواست كه با هماهنگي به فكر مردم باشند؛ چون اگر هماهنگي باشد بسياري از مشكلات، البته نه همه آنها، حل مي‌شود اما ناهماهنگي‌ها بسياري از مشكلات را ايجاد مي‌كند. آيت‌الله مهدوي‌كني همچنين با اشاره به تأكيد مقام معظم رهبري مبني بر اينكه نمايندگان مجلس قوانيني را تصويب كنند كه به درد مردم بخورد، متذكر شد: نمايندگان بايد قوانيني را تصويب كنند و دولت آنها را اجرا كند كه قوانيني قابل اجرا باشند. رئيس مجلس خبرگان رهبري در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به مسائل فرهنگي كشور، گفت: در زمان انتخابات در راديو و تلويزيون شاهد بوديم كه چشم‌پوشي‌هايي اتفاق مي‌افتاد تا به دشمنان نشان دهند همه اقشار جامعه پشت انقلاب و نظام هستند و اينكه همه ايراني‌ها به رهبري و انقلاب علاقه‌مند هستند. وي افزود: گاهي شاهد مواردي بوديم كه افراد حجاب خوب نداشتند كه اين موضوع نبايد در تمام موارد اتفاق بيفتد و براي اينكه بخواهيم آن‌ طرف‌ آبي‌ها را راضي كنيم كار خوبي نيست؛ ما از راديو و تلويزيون رعايت مسائل فرهنگي و كنترل فرهنگ عمومي را توقع داريم و بايد توجه داشته باشيم كه اگر كار خوب نمي‌كنيم، خراب‌تر نكنيم و روي مردم را باز نكنيم. آيت‌الله مهدوي‌كني با بيان اينكه در گذشته به وزير ارشاد درباره مسائل فرهنگي تذكر داده‌ام و ايشان گفتند دفع افسد به فاسد مي‌كنيم، خاطر نشان كرد: بايد ببينيم فاسد‌ها چند افسد را از بين بردند؛ البته شايد نيت خير باشد اما بايد كاري را انجام دهيم كه مؤمنان، مسلمانان، مراجع و علما و آنهايي كه به انقلاب دل بسته‌اند، مي‌خواهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار