کد خبر: 460876
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۴
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل:
 فرهنگیان و میهمانان نوروزی وارد شده به اردبیل مشکلی از بابت اسکان نخواهند داشت.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، احمد محمودزاده مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار داشت: ما همچون سال‌های گذشته زمینه ورود مناسب مسافر و اسکان قابل قبول آنان را در استان اردبیل فراهم کردیم و به نظر می‌رسد هیچ مشکلی از این بابت در نوروز امسال وجود نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه در ایام نوروز شاهد حضور میهمانان وزارتی و بازرسان برای بازدید از محل‌های اسکان فرهنگیان خواهیم بود، افزود: در سال گذشته نیز در راستای ساماندهی به وضعیت اسکان فرهنگیان و رسیدگی به حضور آنان در اردبیل ما مکان‌ها، مدارس و حتی کلاس‌هایی را نیز آماده و در اختیار فرهنگیان قرار داده بودیم.
محمودزاده یادآور شد:۴۶۰ کلاس مجهز در ۶۱ باب مدرسه نواحی یک و دو اردبیل، نیر و سرعین آماده پذیرش از میهمانان فرهنگی در استان اردبیل است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: با توجه به تعطیلی مدارس در روزهای ۲۷ و ۲۸ اسفند آمادگی کامل را برای استقبال از میهمانان نوروزی داریم.
وی با اشاره به توریستی بودن استان و جاذبه‌های طبیعی، آب و هوای دلپذیر و با نشاط اردبیل و آب‌های گرم در استان، اظهار داشت: علاوه بر تجهیز کلاس‌ها ۱۶۰ تخت مراکز آموزشی شبانه‌روزی، رفاهی، درمانگاه فرهنگیان و استخر نشاط به صورت شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات برای عزیزان فرهنگی و خانواده‌های آنان است.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، محمودزاده تصریح کرد: در صورت حضور بیشتر میهمانان فرهنگی در استان، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی لازم برای افزایش کلاس مورد نیاز انجام گرفته است.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار