کد خبر: 460553
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۶
آمریکا: عوامل قرآن‌سوزی محاکمه علنی نمی‌شوند
به گزارش روزنامه" واشنگتن پست"، مقامات آمریکایی اعتراف کردند که پنج نظامی این کشور که در ماجرای قرآن‌سوزی در بگرام دست داشتند، شناسایی شده‌اند.

این مقامات تصریح کرده‌اند که این افراد در داخل آمریکا محاکمه خواهند شد.

مقامات آمریکایی افزوده‌اند: هیچ‎گاه نام این افراد فاش نخواهند شد.

۲ هفته پیش نظامیان آمریکایی در پایگاه نظامی بگرام در نزدیکی کابل ده‌ها نسخه‎ از قرآن کریم را به آتش کشیدند که این عمل آنها با واکنش شدید مردم افغانستان روبرو شد.

مردم در سراسر این کشور با برپایی تظاهرات گسترده، خواهان محاکمه علنی عاملان این ماجرا شدند و شورای سراسری علمای افغانستان نیز روز گذشته در دیدار با حامد کرزی خواستار محاکمه علنی عاملان هتک حرمت به قرآن کریم شدند.

اگر مقامات آمریکایی حاضر نشوند که عاملان این ماجرا را محاکمه علنی کنند، روشن نیست که واکنش مردم افغانستان نسبت به این مسئله چه خواهد بود.

این در حالی است که مردم و مراجع دینی در افغانستان عذرخواهی مقامات آمریکایی را کافی ندانسته و بر محاکمه علنی عاملان این ماجرا در دادگاه‌های افغانستان تأکید دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار