
سرپرست نمایندگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در شهرستان بشرویه از پايان يافتن عمليات مرمت خانه روضه رضوانی(جاودانی) خبرداد.
هاشم اتفاقی با اعلام اين خبر گفت: کار مرمت این بنا با اعتبار حدود ۱۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات بافت تاریخی در سال های ۸۹ و ۹۰ انجام شد.
اتفاقی افزود: از جمله اقدامات مرمتی انجام شده می توان به بام سازی، جداره سازی، استحکام بخشی پایه ها، کف سازی و اجرای اندود و مرمت تزیینات بنا اشاره کرد.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بشرویه گفت: خانه روضه رضوانی از جمله منازل تاریخی موجود در بافت تاریخی شهر بشرویه است که در دوره صفویه با پلان معماری چهار صفه ساخته شده است.
اتفاقی اضافه کرد: اینگونه معماری از جمله ساخت و سازهای شاخص در شهر بشرویه بوده که یک حیاط مرکزی کوچک در وسط و چهار ایوان یا صفه در چهار سوی حیاط و اتاق های در جوانب بنا احداث گردیده است و ایوان ها بسته به موقعیت قرارگیری در فصول مختلف سال مورد بهره برداری بوده است.
وی خاطر نشان کرد: این بنا از قدیم الایام به صورت موقوفه اداره می شده و در دهه اول محرم و ایام سوگواری، مراسم خاص روضه خوانی و مدیحه سرایی در آن توسط بانیان خیر انجام می شده است و خوشبختانه مرمت این بنا، باعث رونق بیش از پیش این موقوفه ارزشمند شد.