کد خبر: 450492
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۸:۳۰ با حضور ۱۰۰ هزار هوادار در ورزشگاه آزادی آغاز شد.

بازی در شرایطی آغاز شد که دو تیم به ارزیابی هم پرداختند و در دقایق ابتدایی خطری روی دروازه ها ایجاد نشد. رفته رفته شرایط مسابقه تغییر کرد و شاگردان مظلومی در دقیقه ۱۴ توسط فرهاد مجیدی به گل رسیدند.

با وجود این گل باز این استقلالی ها بودند که سوار مسابقه بودند به طوری که در دقیقه ۱۹ بازی شوت جباری به تیرک دروازه پرسپولیس اصابت کرد.

هر چه به پایان بازی در نیمه اول نزدیک می شدیم باز این استقلالی ها بودند که مسلط تر از تیم پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشتند.

نیمه اول در نهایت با برتری استقلال و بازی سردرگم پرسپولیس به پایان رسید.
قضاوت این مسابقه بر عهده محسن ترکی است. وی در نیمه اول به تیموریان و کیانوش رحمتی و خسرو حیدری از استقلال کارت زرد نشان داد.
انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار