کد خبر: 449824
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۸
به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ محمود بهمنی در بیست و دومین همایش بانکداری اسلامی همچنین افزود: با تغییر سبد ارزی کشور نیز توانستیم شش و نیم میلیارد دلار به ذخایر کشور اضافه کنیم.
وی ساماندهی مؤسسات پولی و تعاونی های اعتباری را از جمله اقدامات بانک مرکزی اعلام کرد و گفت : با اقدامات انجام شده ۱۷۰۰ تعاونی اعتباری به ۱۴ مؤسسه مالی و اعتباری ساماندهی شده است.
رییس کل بانک مرکزی گفت : با این اقدام ۸۵۰ هزار میلیارد ریال نقدینگی شناسایی و ذخایر قانونی آن گرفته شد تا علاوه بر ساماندهی و تضمین حقوق سپرده گذاران در جهت توسعه کشور صرف شود.
وی همچنین از فروش ۱۵۶ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای تأمین مالی طرح ها اشاره کرد و افزود : فروش این میزان اوراق مشارکت در ۱۵ سال اخیر بی سابقه بوده است. 
بهمنی همچنین از تخصیص ۱۷ میلیارد دلار منابع نزد بانکها برای اجرای طرح های نفت و گاز و تسریع در اجرای طرحهای استخراج نفت و گاز خبر داد.
رئیس کل بانک مرکزی کنترل رشد نقدینگی را یکی از موفقیتهای نظام اقتصادی و بانک مرکزی برشمرد و گفت: رشد نقدینگی از ۳۹،۴ درصد در سال ها ۸۴ و ۸۵ به ۲۵،۲ درصد در سال گذشته و ۲۰،۸ درصد در پایان تیرماه امسال رسید. 
بهمنی با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه بانکداری الکترونیک گفت : اقدامات در این زمینه از جمله اولویت های بانک مرکزی است و طرحهای مختلفی در این باره در دست پیگیری و اجراست که می تواند در کاهش هزینه ها و سرعت انجام امور بانکی نقش محوری داشته باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار