سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: عدم معرفی سرپرست وزارت نفت، احتمال لغو ادغام دو وزارتخانه نفت و نیرو را از جانب رئیس جمهوری تقویت می کند.
سید عماد حسینی نماینده مردم قروه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه تا کنون سرپرستی برای وزارت نفت از سوی رئیس جمهور معرفی نشده است گفت: این مسئله می تواند نشان دهنده لغو ادغام وزارت خانه نفت و نیرو از جانب رئیس جمهور باشد.
وی تصریح کرد: در صورت ادغام قطعی دو وزارتخانه نفت و نیرو، میرکاظمی گزینه مناسبی جهت تصدی ریاست این وزارتخانه ادغامی باشد.
حسینی با اشاره به اینکه بر کناری وزارت نفت منجر به خطر افتادن جایگاه ایران در ریاست اوپک می شود اظهار داشت: در صورت تعویق در معرفی وزیر نفت، عراق می تواند ریاست اوپک را عهده دار شود لذا معرفی هرچه زودتر وزارت نفت از الزامات است.