کد خبر: 447055
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۲
در میدان نفتی رشادت
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی سدید، زمانی که بحث ساخت سازه های دریایی مربوط به صنعت نفت و گاز به میان می آید، توجه بیشتر کارفرمایان متوجه نام شرکت توسعه سازه های دریایی (تسدید) یکی از شرکت های پیمانکاری وابسته به گروه صنعتی سدید می شود.این شرکت یکی از شرکت های پیمانکاری صنعتی در زمینه اجرای پروژه های صنعت نفت و گاز هم در دریا و هم در خشکی به روش EPC است.
گروه صنعتی سدید در راستای ورود به حوزه های مختلف صنعتی و متناسب با شرایط و نیاز های اقتصادی کشور اقدام به خرید سهام شرکت تسدید نمود.
این شرکت در طول عمر خود شاهد انجام پروژه های بزرگی در صنایع نفت و گاز در حوزه خشکی و فراساحل در کشور و خارج از کشور بوده است که نمونه اخیر آن را می توان در ساخت بزرگترین سازه دریایی در خاورمیانه به وزن بیش از 4500 تن دید.
این جکت که به نام P4معروف است در حقیقت سکوی مرکزی طرح توسعه میدان نفتی رشادت به شمار می رود که همه سکو های تولید و مسکونی دیگر این میدان به این سکو متصل خواهد شد و قرار است بیش از 9 هزار تن سازه دریایی روی سکو نصب شود.
این حرکت به همت افزایش سطح توانایی شرکت و دسترسی به تکنولوژی جدید در ساخت این جکت ها میسر شده است و تنها در سایه تداوم حمایت های لازم علی الخصوص مدیران و مسئولان دولتی ادامه و تقویت خواهد یافت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار