کد خبر: 446933
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۶
سعید راد‌ درباره حضور تازه‌اش در سینمای ایران در فیلم «گیرنده»‌ به تهیه‌کنندگی مؤسسه شهید آوینی اظهارنظر کرده است. سعید راد درخصوص حضور تازه‌اش در عرصه بازیگری پس از هشت‌سال و چگونگی پذیرش نقش «حاج صمد» درفیلم «گیرنده» گفته است:«از زمان ایفای نقش در فیلم «دوئل» تاکنون هیچ نقشی را در سینما نپذیرفته بودم تا اینکه فیلمنامه «گیرنده» به دستم رسید. به نظرم داستان فیلم، فوق‌العاده جذاب بود و البته پس از توضیحات آقای غفارزاده برای پذیرش نقش بیشتر به وجد آمدم.»
وی درادامه گفت:«نقش حاج صمد با توجه به سن بنده، نقشی بسیار مناسب است که به کمتر کسی با شرایط سنی من پیشنهاد می‌شود.» راد افزود:«این شخصیت به صورت خاص طنزآلود است که درموقعیت‌های طنز قرار می‌گیرد و نوعی طنز موقعیت ایجاد می‌شود که به نظرم برای مخاطب جذاب خواهد بود.»
این بازیگر در ارزیابی خود از رونق مجدد دوبله در فیلم‌های ایرانی عنوان داشت:«سینمای ایران در دهه‌های گذشته از لحاظ تکنیک دوبله و صدابرداری سرصحنه بسیار ضعیف بود و دوبله فیلم رونق داشت و در بسیاری از فیلم‌هایی که من در آنها ایفای نقش کردم از همین سیستم استفاده می‌شد، اما زمانی که در دوئل با وجود لهجه آبادانی از صدای خودم در فیلم استفاده کردم، فهمیدم چقدر از این جهت جای کار بوده است.»
وی تأکید کرد:«رونق مجدد دوبله در فیلم‌ها اگر با برنامه‌ریزی دقیق همراه باشد و صدای مناسب برای نقشی خاص در نظر گرفته شود بسیار مطلوب خواهد بود، اما باید به این نکته توجه شود، که تمام اعتبار فیلم را بر دوبله آن متکی ندانیم و از دوبله برای بازیگرانی که اکثر فاکتورهای نقش مورد نظر را به جز صدا دارا هستند، استفاده شود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار