کد خبر: 446035
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۴
پس از آنکه شورای کتاب کودک این هفته بخش ترویج مؤسسه پژوهشی کودکان دنیا را به عنوان نامزد دریافت جایزه یادبود آسترید لیندگرن 2012 معرفی کرد، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز به‌زودی نامزد خود برای دریافت این جایزه رامعرفی می‌کند.
به گزارش ایبنا، جایزه یادبود آسترید لیندگرن پنج میلیون کرون (500 هزار یورو) ارزش دارد که به یاد آسترید لیندگرن نویسنده فقید کودکان و نوجوانان از سوی دولت سوئد به تصویرگر، نویسنده یا مؤسسه فعال در حوزه کتاب کودک اهدا می‌شود.
از ایران سه نهاد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شورای کتاب کودک و مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان امتیاز انتخاب نماینده ایرانی لیندگرن را دارند که شورای کتاب این هفته نامزد خود را معرفی کرد و اکنون ایبنا دریافته نامزد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز به‌زودی معرفی می‌شود.
حمیدرضا شاه‌آبادی، مدیر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و معاون تولید کانون به ایبنا گفت که نامزد کانون برای این جایزه احتمالاً یک شاعر است، اما هنوز قطعی نشده است.
شورای کتاب کودک، مؤسسه پژوهشی کودکان دنیا که سازمانی مستقل، تخصصی و پژوهشی است، از سال 1373 با هدف کمک به گسترش برنامه‌های مراقبت برای رشد و تکامل کودکان خردسال در ایران فعال شده را به عنوان نامزد جایزه یادبود آسترید لیندگرن 2012 معرفی کرد.
افسانه شعبان‌نژاد، نویسنده و شاعر، هوشنگ مرادی کرمانی نویسنده، ابوالفضل همتی آهویی تصویرگر، شباویز (ناشر)، محمدرضا بایرامی و. . . نامزدهایی بوده‌اند که در دوره‌های گذشته برای دریافت این جایزه از سوی نهادهای ایرانی کاندیدا شده‌ بودند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار