
مرد به گزارش خبرنگار «جوان» روشن، نماینده دادستان تهران در جلسه محاکمه متهم که در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، گفت: در این پرونده «ناصر ـ 38 ساله» متهم است شامگاه دهم اسفند سال 88 زن 78 ساله «اشرف» را در خانهاش به قتل رسانده است.
روشن در توضیح پرونده گفت: شب حادثه پسر مقتول ـ رضا ـ که برای سرکشی به مادر سالخوردهاش به خانه او آمده بود با دیدن چراغهای خاموش خانه با دلشوره زنگ خانه را به صدا درآورد. پس از آنکه جوابی نشنید با شکستن شیشه پنجره وارد خانه شد اما در تاریکی منزل دریافت مرد غریبهای داخل خانه است. او پس از روشن کردن چراغ خانه با جسد مادرش در حالی که مرد چاقو به دستی در کنار آن ایستاده بود مواجه شد. پسر مقتول لحظاتی بعد با فریادهای دلخراش از همسایگان درخواست کمک کرد. با حضور همسایگان ناصر بازداشت و پس از حضور مأموران پلیس دستگیر شد. مأموران پلیس هنگام بازرسی از جیبهای متهم یک بسته کوپن و کارت عابر بانک مقتول را کشف کردند. متهم در پاسخ به پرسش یکی از همسایگان درباره انگیزه قتل زن سالخورده گفت: او عمر خودش را کرده بود. نماینده دادستان تهران در پایان متهم را گناهکار دانست و برایش تقاضای مجازات کرد.
پس از آنکه اولیای دم از دادگاه درخواست قصاص کردند، رضا پسر مقتول که متهم را در صحنه جنایت غافلگیر کرده بود درباره شب حادثه به دادگاه گفت: مادرم به تنهایی در خانهاش زندگی میکرد. من هر شب او را برای خوابیدن به خانهام که در آن نزدیکی بود میبردم. آن شب هم با موتور به خانهاش رفتم اما زمانی که با چراغهای خاموش مواجه شدم دریافتم اتفاق ناگواری رخ داده است، بنابراین بعد از آنکه زنگ خانه را به صدا درآوردم و مادرم پاسخ نداد در را شکستم تا وارد شوم اما دریافتم کسی وسایل خانه را پشت در انبار کرده تا مانع ورودم به خانه شود. زمانی که با دشواری وارد شدم با صدای مشکوکی اطمینان پیدا کردم مرد غریبهای داخل خانه است اما زمانی که برق خانه را روشن کردم و با جسد مادرم در حالی که قاتل با چاقو بالای سرش ایستاده بود مواجه شدم با فریاد از همسایگان درخواست کمک کردم.
متهم در جایگاه
قاضی در ادامه یکی از شهود را به جایگاه دعوت کرد. محمد گفت: ساعت 10 شب با فریادهای دلخراش رضا که میگفت مادرم را کشتند به خانهشان رفتم. وقتی مقابل در رسیدم متهم را دیدم که شلوارش آغشته به خون بود و ساک کوچکی در دست داشت وقتی همسایهها او را گرفتند اعتراف کرد زن سالخورده را کشته است.
در پایان
قاضی از شنیدن آخرین اظهارات متهم وارد شور شد و پس از مشاوره با اعضای دادگاه متهم را به اتهام قتل به قصاص و برای ارتکاب سرقت به تحمل سه سال حبس و 74 ضربه شلاق محکوم کرد.