کد خبر: 444146
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۲
روزنامه گاردین گزارش داد رسانه‌های بین‌المللی آمریکا به‌شدت خشمگین هستند؛ زیرا در شرایطی که کنگره بر سر پرداخت بودجه برخی رسانه‌ها با دولت اوباما به توافق نرسیده است بی‌بی‌سی به دنبال دریافت بودجه از دولت آمریکا است.
به گزارش فارس، به‌دنبال تقاضای "شورای تأمین بودجه سرویس جهانی بی‌بی‌سی " (BBC World Service Trust) برای دریافت بودجه از دولت آمریکا به‌منظور مقابله با سانسور در کشورهایی نظیر چین و ایران برخی از رسانه‌های آمریکایی خشم و نارضایتی خود را از این موضوع اعلام کردند.

بی‌بی‌سی به‌دنبال دریافت مالیات مردم آمریکا

بنا به گزارش روزنامه "گاردین " گفته می‌شود رسانه‌های بین‌المللی آمریکا همانند "صدای آمریکا " به‌شدت خشمگین هستند؛ زیرا در شرایطی که کنگره بر سر پرداخت یا قطع بودجه برخی رسانه‌ها با دولت اوباما به توافق نرسیده است شورای تأمین بودجه سرویس جهانی بی‌بی‌سی به دنبال دریافت مالیاتی است که دولت آمریکا از مردم این کشور جمع‌آوری می‌کند.

بودجه 760 میلیون دلاری پنج رسانه بین‌المللی آمریکا

روزنامه گاردین همچنین از منبعی آمریکایی نقل می‌کند که این مبلغ باید به جای بی‌بی‌سی در اختیار "شورای مدیران رسانه آمریکا " (Broadcasting Board of Governors) قرار بگیرد؛ این شورا سازمانی آمریکایی است که سالیانه نزدیک به 760 میلیون دلار از ثروت ملی آمریکا را در میان پنج رسانه بین‌المللی این کشور تقسیم می‌کند.
مردم آمریکا صرفه‌جویی می‌کنند اما دولت بخشی از ثروتشان را در اختیار رسانه‌ای بیگانه قرار می‌دهد.
این منبع آمریکایی گفت: "ما به‌شدت از این مطلب خشمگین هستیم. صدای آمریکا رسانه بین‌المللی دولت آمریکا است و به حمایت دولت نیازمند است. این در شرایطی است که دولت آمریکا بودجه شورای مدیران رسانه و "رادیوی ملی آمریکا " (National Public Radio) را قطع می‌کند. مردم نیز خشمگین هستند که این پول به جیب شورای تأمین بودجه سرویس جهانی بی‌بی‌سی می‌رود. " این منبع همچنین گفت: "هر چند مبالغی که این شورا تاکنون درخواست کرده است اندک است؛ اما نفس درخواست است که اهمیت دارد. این منبع افزود: "در حالی که مردم آمریکا تلاش می‌کنند در استفاده از منابع مالی خود صرفه‌جویی کنند ثروتشان در اختیار افرادی قرار می‌گیرد که از رسانه‌های خارجی حمایت می‌کنند. این مطلبی است که مردم را خشمگین می‌کند. "

درخواست از بی‌بی‌سی برای تقدیم تقاضانامه به دولت

در همین حال، وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که تا کنون هیچ تصمیمی گرفته نشده است. "کورتنی آسترین "، رئیس "دفتر برنامه‌ریزی و دیپلماسی عمومی دیوان دموکراسی، حقوق بشر و نیروی انسانی " اظهار کرد که از بی‌بی‌سی درخواست شده است تا همراه با سازمان‌های بسیار دیگر تقاضانامه خود را در مورد موضوع آزادی اینترنتی به دولت آمریکا تقدیم کند. او ادامه داد: "این دعوت‌نامه به دنبال ابراز علاقه قبلی شورای تأمین بودجه سرویس جهانی برای این شورا فرستاده شد. ما هنوز اظهارنامه کاملی از هیچ سازمانی دریافت نکرده‌ایم و هیچ تصمیمی نیز در زمینه تخصیص بودجه گرفته نشده است. "
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار