کد خبر: 442150
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۵
پنج زن نویسنده در میان فهرست 100 زن تأثیر‌گذار جهان که توسط نشریه گاردین منتشر شده، جای گرفته‌اند که از این میان یکی از زن‌ها این فهرست تا سن پنج سالگی‌اش را در شهرکرمانشاه گذرانده است.
به گزارش «ایبنا» به نقل از روزنامه گاردین، در فهرستی که این روزنامه از اسامی تأثیر‌گذارترین زن‌های دنیا تهیه کرده، ‌پنج نویسنده برجسته یعنی «دوریس لسینگ»، «مارگارت آتوود»، «جی.کی. رولینگ»، «آلیس واکر» و «آرونداتی روی» جای گرفته‌اند.
«دوریس لسینگ» نویسنده 93 ساله انگلیسی و برنده جایزه ادبی نوبل در سال 2007 که تا پنج سالگی‌اش را درشهرکرمانشاه زندگی کرده است، در نوشته‌هایش بیش از هر چیز از تجربیات زندگی در آفریقای تحت استعمار انگلیس نوشته است. او که نخستین رمانش را به‌نام «چمن آواز می‌خواند» در سال 1949 منتشر کرد برای رمان «دفترچه طلایی» شهرتی جهانی یافت.
«مارگارت آتوود» نویسنده، شاعر و منتقد 73 ساله کانادایی، نوشتن را از 16سالگی آغاز کرد و با رمان «آدمکش کو‌ر» در سال 2000 جایزه ادبی بوکر را به دست آورد. او جوایز معتبر دیگری چون جایزه فرماندار کل کانادا، جایزه گیلر و جایزه آرتور سی کلارک را در کارنامه‌اش دارد. آتوود آثار متعددی در زمینه ادبیات غیرداستانی نوشته و چندین بار نوشتن در حوزه ادبیات کودک را تجربه کرده است.
«آلیس واکر» نویسنده 67 ساله آفریقایی‌تبار امریکایی با رمان «رنگ بنفش» شهرتی جهانی یافت و جایزه «پولیتزر» را گرفت. او که در زمینه ادبیات غیرداستانی و شعر نیز فعال است، نسبت به مسائل جهانی نیز فعال است و بارها از حقوق فلسطینی‌ها دفاع کرده است.
«جی.کی. رولینگ‌» نویسنده 47 ساله بریتانیایی با مجموعه کتاب‌های «هری پاتر» شهرتی جهانی یافت و نام خود را به عنوان یکی از ثروتمندترین زنان جهان ثبت کرده است.
«آرونداتی روی» نویسنده 48 ساله هندی و برنده‌ جایزه بوکر از مهم‌ترین نویسندگان زن هندی است. او که جایزه بوکر را در سال 1997 با کتاب «خدای چیز‌های کوچک» از آن خود کرده، چندین کتاب غیرداستانی در کارنامه‌اش دارد و بارها از تجاوز به حقوق بشر در سراسر جهان انتقاد کرده است.
در این فهرست شماری از چهره‌های سیاسی، علمی و هنری نیز جای دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار