کد خبر: 441754
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۸
عدم پخش مسابقات قرآنی شبهه‌ناک است
عضو هیئت داوران سی‌وسومین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم دراعتراض به پخش نشدن مستقیم این دوره از رقابت‌ها از تلویزیون گفت: این کار برخلاف سفارش رهبری و دامن‌زدن به گمنامی قهرمانان قرآنی است.
فارس که این خبررا منتشرکرده، به نقل ازخاکی افزوده است: من متعجبم که بعضی از سفارش‌های رهبری توسط برخی از افراد به عکس عمل می‌شود، مانند بسیاری از سفارش‌های ایشان در حوزه‌های مختلف مانند وقتی که به وحدت دعوت می‌کنند و برخی از گروه‌های سیاسی در کشور راه تفرقه را در پیش می‌گیرند.
وی در ادامه با اشاره به منویات رهبری در زمینه الگو‌پردازی و تمجید و معرفی قهرمانان قرآنی گفت: با این عمل صدا و سیما در عدم پخش مستقیم این دوره از رقابت‌ها شاهد دامن‌زدن به گمنامی قهرمانان قرآنی هستیم که بسی جای سؤال و تعجب دارد.
رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی جوانان کشور عدم پخش مستقیم رقابت‌های کشوری قرآن کریم را با هیچ توجیهی قابل پذیرش ندانست و ضمن ابراز تأسف برای شبکه قرآن و معارف سیما، صدا و سیما و رئیس آن که تاکنون هیچ موضع‌گیری در قبال این مسئله نداشته است، گفت: بنده مطمئنم که آقای ضرغامی از این موضوع مطلع نبوده که چنین اتفاقی افتاده است و حال اشخاصی که این دستور را داده و این کار ارزشمند را ضعیف کرده‌اند باید جوابگو باشند و ما منتظر پاسخ مسئولان صدا و سیما در این حوزه هستیم.
وی همچنین با اشاره به وجود اختلافات احتمالی بین مدیران سازمان اوقاف و شبکه قرآن و معارف سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر اختلافی بین مدیران این دو مجموعه وجود دارد این مسئله ارتباطی به مسابقات و جامعه قرآنی ندارد، زیرا این شبکه‌ها با هزینه جمهوری اسلامی به وجود آمده و اداره می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار