
نمایندگان مجلس با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، موسوی و کروبی و خاتمی در صحن علنی پارلمان تجمع غیرقانونی فتنهگران آمریکایی را محکوم کردند. علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق آغاز جلسه علنی خود با اشاره به نقش آمریکا در مخالفت با انقلاب مصر و نقش ایران در حمایت از این انقلاب به دسیسههای جدید آمریکا برای ایجاد ناامنی در کشور ایران و برپایی تظاهرات انحرافی 25 بهمنماه توسط ایادی آنها اشاره کرد.
نمایندگان مجلس بعد از این نطق لاریجانی با سر دادن فریاد مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر موسوی و مرگ بر کروبی و مرگ بر خاتمی تجمع غیرقانونی عدهای در دیروز را محکوم کردند.
نمایندگان مجلس بعد از اتمام نطق لاریجانی جلوی جایگاه هیئت رئیسه جمع شده و فریاد سر دادند که موسوی، کروبی اعدام باید گردند این نمایندگان همچنین تاکید کردند ما همه سرباز توئیم خامنهای، گوش به فرمان توئیم خامنهای و ای رهبر آزاده آمادهایم آماده.
نصب پلاكاردی در جایگاه هیئت رئیسه مجلس مبنی بر درخواست محاكمه سران فتنه
نمایندگان مجلس با نصب پلاكاردی در جایگاه هیئت رئیسه مجلس خواستار محاكمه موسوی و كروبی به جرم اقدام علیه امنیت ملی شدند.به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مجلس علنی امروز سهشنبه مجلس پلاكاردی با مضمون "ما نمایندگان مجلس خواستار محاكمه و اشد مجازات موسوی و كروبی به جرم افساد فیالارض و اقدام علیه امنیت ملی هستیم» نصب كردند. هماكنون نمایندگان در حال جمعآوری امضاء برای محاكمه سران فتنه در صحن علنی پارلمان هستند.