کد خبر: 436454
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۶
تهیه‌کننده مختارنامه:

محمود فلاح که تهیه سریال "مختارنامه" را برعهده دارد، یکی از کسانی است که شعله انقلاب را در رادیو و تلویزیون ملی ایران گرم نگه می‌داشت. خاطره او در روزهای شور و شوق انقلاب را به نقل از جام جم در ادامه می‌خوانید.

من آن موقع مهندس فنی و مسوول واحد رپرتاژ سازمان بودم که قسمت مهمی از سازمان بود. حکومت دست بختیار بود و کارکنان سازمان در اعتصاب بودند و از طرف دیگر، از 6 ماه قبل از ورود امام به ایران من جزو کمیته استقبال امام خمینی بودم و به مدرسه رفاه می‌رفتم و با شهید عراقی و دیگران کارها را هماهنگ می‌کردم. در حقیقت من دو تا مسوولیت داشتم؛ هم مدیر واحد رپرتاژ و هم سردسته اعتصابیون رادیو و تلویزیون!

پیش از 12 بهمن سه واحد سیار مستقر شدند؛ یکی در فرودگاه مهرآباد، یکی در مسیر و سومی هم در بهشت زهرا (س). این واحدها با تمام تجهیزات آن روز آمده بودند. اما به دستور بختیار فرودگاه بسته و از ورود امام جلوگیری شد.

در نتیجه ما واحدهای سیار را از فرودگاه خارج کردیم و به بهشت زهرا (س) بردیم و در قطعه 17 مستقر کردیم و پس از این‌که فرودگاه باز شد، واحدها دوباره به فرودگاه برگشتند.

من همراه مرحوم مهندس شکرالله ایزدی و مهندس عباس افراشته بیشترین زمان را در مدرسه رفاه بودیم. در مدرسه رفاه پنجره‌ای بود که امام خمینی جلوی آن می‌آمدند و با مردم دیدار می‌کردند. در آن اتاق که 3 یا 4 مترمربع بیشتر نبود، حضرت امام نشسته بودند و من هم روبه‌روی ایشان نشسته بودم و از شدت خستگی چرت می‌زدم.

عظیم جوانروح (فیلمبردار سریال مختارنامه) هم پروژکتور به سقف نصب می‌کرد. من به عظیم گفتم: کاری داری؟ گفت: نه، تو استراحت کن. من همان طور که نشسته بودم سرم را به دیوار گذاشتم و خوابم برد؛ شاید چند لحظه بیشتر طول نکشید. حضرت امام خمینی از جایشان بلند شدند و من هم بلافاصله از خواب بیدار شدم و به احترام، ایستادم. امام با محبت و چهره‌ای مهربان رو به من کرد و گفت: آیا کاری از دست من برمی‌آید؟ این شیرین‌ترین خاطره‌ای است که من از امام خمینی دارم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار