کد خبر: 434464
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۴
به گزارش فارس به نقل از آی تی پی، اداره دادگستری در شهر ابوظبی زوج های جوان را از مراجعه به دفاتر ثبت و تنظیم اسناد کاغذی معاف کرده و در عوض ماموران خود را به محل انجام عقد و ازدواج می فرستد تا همه فرایندها به طور الکترونیک و با استفاده از یک سیستم جدید ثبت الکترونیک ازدواج انجام شود.
در قالب این سیستم، دفتردار به منزل یا محل کار زوجین مراجعه کرده و تمام اطلاعات را در سیستمی موسوم به ADJD ثبت می نماید. برای تسهیل این کار به هر دفتر ثبت یک لپ تاپ اختصاص یافته که نرم افزار اتصال به این سیستم در آن وجود دارد و با استفاده از کلمه عبور و اینترنت به راحتی می توان به سیستم یاد شده متصل شد.
در حال حاضر آموزش های لازم در این زمینه در حال ارائه است. کاهش مراجعه های غیرضروری، حذف کاغذبازی و فشار کاری و تسهیل جمع‌آوری اطلاعات ازدواج و امکان انجام ساده بررسی ها و تحلیل های آماری از جمله مزایای استفاده از این سیستم است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار