
به گزارش فارس به نقل از اینترنت ویک، گوگل چند روز قبل از پایان پشتیبانی از استاندارد HTML5 خبر داد و مدعی شد این استاندارد به خلاقیت و نوآوری در زمینه نمایش ویدیو در وب آسیب می رساند. این در حالی است که رقبای گوگل می گویند این عملکرد انحصارطلبانه گوگل است که آینده وب را تهدید می کند.
مایک جزایری، مدیر تولید استاندارد WebM گوگل بر این باور است که H.264 هرگز به کدک اصلی ویدیویی در وب مبدل نخواهد شد و ما معتقدیم که رقابت در این زمینه به طور گسترده ادامه می یابد.
گوگل همچنین از مذاکرات گسترده خود با شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری به منظور بازاریابی کدک WebM خبر داده است. این در شرایطی است که رقبای اصلی گوگل مانند مایکروسافت و اپل از استاندارد رقیب پشتیبانی می کنند.
یکی از عواملی که موجب نگرانی گوگل شده پشتیبانی مرورگرهای مهم از استاندارد رقیب یعنی H.264 است. اپرا، IE و سفری از جمله این مرورگرها هستند. در مقابل کروم و فایرفاکس از WebM پشتیبانی می کنند.