کد خبر: 432794
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۸
مدیرکل روابط عمومی سازمان بهشت زهرا با اعلام اینکه قیمت پیش خرید قبرهای سه طبقه سه میلیون تومان است گفت: قیمت قبرهای سه طبقه برای طبقه زیرین رایگان و برای طبقات دوم و سوم 350 هزار تومان و در مجموع 700 هزار تومان است.
به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل دانش پژوه گفت: قبرهای خریداری شده سند دارد و تنها به فرد خریدار یا بستگان درجه اول او واگذار می شود.

دانش پژوه ادامه داد: 80 درصد قبور رایگان در اختیار مردم قرار می گیرد و هزینه دریافتی مربوط به خدمات دفن و کفن، هزینه شست وشو، آبیاری و گلکاری اطراف قبور است.

مدیرکل روابط عمومی سازمان بهشت زهرا افزود: در حال حاضر درتمام مبادی ورودی سازمان بهشت زهرا دوربین نصب شده است و افراد از طریق سایت سازمان بهشت زهرا می توانند از حجم ترافیک در ورودی های مختلف مطلع شوند. او افزود: قرار است تا پایان سال 90 بر روی قبرها دوربین نصب شود.

دانش پژوه با بیان اینکه جاهای خالی در قطعات قدیمی تر مربوط به افرادی است که این قبرها را پیش خرید کرده اند و هنوز فوت نشده اند تصریح کرد: قبرهای قدیمی 30 ساله مجددا برای دفن وابستگان متوفی آماده و برای دفن مجدد سه طبقه می شوند، طبقه زیرین که مربوط به متوفی اول است و دومی و سومی هم به مردگان جدید اختصاص دارد.

دانش پژوه قیمت این دسته قبرها را با توجه به اینکه سازمان بهشت زهرا 30 سال است از این قبور نگهداری کرده چهار و نیم میلیون عنوان کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار