کد خبر: 429820
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۴
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه بادی که در دوم خرداد وزید اگر هر نظام دیگری بود آن را ریشه‌کن می‌کرد، گفت که بر اساس آیات قرآنی آنچه از بین می رود جبهه باطل است و جبهه حق همواره باقی خواهد ماند.
به گزارش فارس،حجت الاسلام روح‌ا‌لله حسینیان رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی و رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در نشست تخصصی مرکز مطالعات وزارت کشور با اشاره به ریشه‌های قرآنی فتنه به تبیین حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم پرداخت.
وی با طرح این پرسش که فتنه چه بود و چرا به وقوع پیوست؟ گفت: یک بحث سیاسی و عمیق است که ما می‌توانیم حتی در الگوی اسلامی در مورد آن نظریه‌پردازی کنیم؛ از صدر اسلام 3 فتنه یعنی مارقین، ناکثین و قاسطین باید مورد بررسی قرار گیرد.
حسینیان خاطر نشان کرد که "در مسائل سال 1388 نیز به وضوح مشاهده می‌شود این سه جریان یعنی منافقین، ‌دنیاطلبان و عوامل خارجی همانند صدر اسلام در ایجاد فتنه دست دارند و با انتخاب یک شعار انحرافی وارد صحنه شده‌اند ".

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: در فتنه 88 عوامل چندگانه را می‌بینیم، یکی منافقین، منافقین چه کسانی هستند؟ منافقین یعنی کسانی که اعتقادی به اسلام راستین ندارند. من در این کتاب تشریح می‌کنم که آنها از تیپ کیان هستند مثل سروش، کدیور، تاج‌زاده و حجاریان که کیان را بنیان گذاردند و قرارشان این بود که از اسلام یک گرایش لیبرالیستی ارائه دهند یعنی اندیشه لیبرالیستی را بر اسلام تحمیل کنند.

حسینیان با بیان اینکه منافقینی که در مقابل حضرت علی (ع) موضع‌گیری می‌کردند هم با همین نام و خصوصیت که ذکر شد معرفی شده‌اند، افزود: "امام علی (ع) می‌فرمایند هنگامی که آیه أَحَسِبَ النَّاسُ أَن یُتْرَکُوا أَن یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا یُفْتَنُونَ (سوره العنکبوت آیه 2) نازل شد دانستیم که این فتنه در زمان پیامبر اتفاق نمی‌افتد. پرسیده شد کی اتفاق می‌افتد؟ فرمودند بعد از من و سقاتِلُ امِتی؛ امت من بعد از من با تو جنگ خواهند کرد.

وی ادامه داد: آنها قرآن را انکار نمی‌کنند ولی قرائت جدیدی از آن ارائه می‌دهند؛ مکتب کیان که حتی در 18 تیر 87 ریشه فتنه همین‌ها بودند، این منافقین به اضافه قدرت‌طلبانی که هوای حکومت در سر داشتند به قول قرآن افرادی حسادت کردند و با منافقین وحدت ایجاد کردند. دست به دست هم دادند و دشمن ایدئولوژیک یعنی خارجیان و بیگانگان هم که با تمام توان و امکانات مالی، رسانه‌ها و دولت‌ها، پول وارد عرصه شدند که من لیستی از طریق وزارت اطلاعات درباره هزینه‌های پرداختی برای فتنه از سال 87 تا پایان 88 توسط تلویزیون‌های فارسی زبان خارجی و عوامل فتنه تهیه کردم که در کتابی ارائه می‌کنم.

حسینیان خاطر نشان کرد: ما نباید مسئله قدرت و زبان را دست کم بگیریم؛ همانطور که قاسطین و مارقین و ناکثین در مقابل حضرت قرار گرفتند، نه بیگانه‌پرست بودند و نه بی‌ دین بلکه از روی حسادت وارد فتنه شدند و به فتنه کمک کردند.

نماینده مرم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوابق کروبی اظهار داشت: احتمال دارد برخی سوابق بسیار خوب، انقلابی و مثبت داشته باشند؛ مثل آقای کروبی که زندانی سیاسی زمان شاه هم بود اما پای کار لغزید و حاضر نشد منافع نظام اسلامی را بر منافع خودش ترجیح دهد.

روح‌الله حسینیان به افول و نزول جریان فتنه پرداخت و گفت: داستانش به قول قرآن استدراج در افول کاملاً مشخص است؛ یعنی در روز قدس آمدند یک راهپیمائی کردند و یک مقدار خودشان را نشان دادند و شعار نه غزه نه لبنان و... سر دادند که این حرکت اولین تیشه به ریشه آنها بود.

"آنها در روز 13 آبان باز با شعارهایی که انتخاب کردند و فتنه‌هایی که در اطراف تهران کردند خودشان را نشان دادند و در روز عاشورا مشکل آنها اساسی‌تر شد؛ یعنی با یک کار احمقانه به قول امام معصوم (ع) خدا را سپاس که دشمنان ما را از احمق‌ها آفرید؟...، آمدند با کاری که در روز عاشورا کردند کار خود را یکسره و در واقع مرگ خودشان را اعلام کردند. "

وی با طرح سؤالی مبنی بر اینکه چرا در 9 دی‌ و بعد هم در تایید 9 دی در 22 بهمن جریان فتنه افول کرد؟ یادآورد شد: قرآن مجید می‌فرماید که ما جهان را بی‌جهت و بیهوده نیافریدیم: وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاء وَالْأَرْضَ وَمَا بَیْنَهُمَا لَاعِبِینَ (الانبیاءآیه 16) که می‌گوید ما زمین و آسمان و هستی را نه به بازیچه آفریدیم، نه به باطل آفریدیم بلکه هستی را بر مبنای هدفمندی و حق آفریدیم.

حسینیان به تفسیر هدفمندی در این آیه اشاره کرد و گفت: هدفمندی یعنی اینکه یک موجود حکیم وقتی که کاری را قصد می‌کند، برای هدفی است و بیهوده نیست؛ انسان حکیم وقتی ساختمانی می‌سازد یا کلاسی می‌رود برای هدفی است. هدف چیست؟ قرآن می‌گوید هستی بر مبنای هدفمندی آفریده شده و همه این هستی بر مبنای هدف برای انسان آفریده شده‌ است.

وی ادامه داد: آیات سخره "وَسَخَّر لَکُمُ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ دَآئِبَینَ وَسَخَّرَ لَکُمُ اللَّیْلَ وَالنَّهَارَ " (سوره ابراهیم آیه 33) مشخص می‌کند که آنچه خلاصه به نام جهان هستی آفریده شده برای انسان است؛ همه اینها بخاطر تو آفریده شده و تو هم آفریده شدی تا به لقاء برسی یعنی هدف آفرینش رسیدن انسان به لقاءالله است.

"از قرآن کریم این استنباط می‌شود که آنچه انسان را به لقاء می‌رساند، حق و هر آنچه آنسان را از خدا و هدف آفرینش دور می‌کند باطل است؛ حکومت‌ها را اگر می‌خواهید میزان و ملاک قرار دهید باید ببینید این حکومت‌ها انسان را به خدا نزدیک یا دور می‌کند؟ ".

رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قرآن می‌گوید ما برای حق آفریدیم، اظهار داشت: ملاک حق و باطل را قرآن مشخص می‌کند؛ اگر فردی یا جریان فکری، سیاسی را می‌ خواهید بدانید حق یا باطل است، ببیند که جامعه را به خدا نزدیک کرده یا دور می‌کند.

حسینیان ادامه داد: قرآن مجید می‌فرماید که مبنای آفرینش حق است؛ یعنی هدفمندی و هدف هم مشخص است. آیات 5 تا 10 سوره انبیاء در قرآن کریم داستان همین جنگ و دعواها را بین می‌کند و می‌فرماید این جنگ و دعواها در دنیا ادامه دارد ولی ما تمدن‌ها و جریانات ستمگر را نابود خواهیم کرد؛ چرا به خاطر اینکه ما جهان را بر مبنای حق آفریدیم و چنان به وسیله حق بر باطل می‌کوبیم تا باطل نابود شود.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین قرآن در این جنگ مهندسی، عالم آفرینش را چنین تفسیر می‌کند که چون نظام خلقت بر مبنای حق پایه‌گذاری شده، نهایت آن پیروزی حق بر باطل به وسیله حق است. بعد در سوره محمد (ص) از جنگ حق و باطل و اینکه چرا حق پیروز می‌شود و باطل نابود می‌گردد سخن به میان می آورد و می‌گوید کسانی که کفر ورزیدند و در راه خدا انحراف ایجاد کردند، اعمال آنها نابود می‌شود.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جلوگیری پیشرفت انقلاب اسلامی ایران از سوی آمریکا، خاطره‌ای بیان کرد و گفت: به یاد دارم که در دوران نهضت امام، آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی و اقمارشان که بین آنها مناسبات بین‌ المللی جنگ سرد حاکم بود؛ علیرغم آنکه سعی می‌کردند کار خود را پیش ببرند اما در مورد انقلاب اسلامی همه آنها، متفق و هم‌قول بودند که انقلاب اسلامی را شکست دهند.

"کارتر ژنرال خود را فرستاد که بررسی کند آیا راهی برای پیشگیری از پیروزی انقلاب اسلامی وجود دارد یا نه؟ تیتر روزنامه پراودا این بود که ما اجازه نخواهیم داد ملاها پیروز شوند؛ علت آن هم این بود که منافع آمریکا به خطر افتاده بود و اتحاد جماهیر شوروی هم ادعای آزادیبخشی مارکسیستی داشت و با اسلام آزادیبخش احساس رقابت می‌کرد ".

حسینیان افزود: دیوید اوئن مصاحبه‌ای کرد که همان زمان امام (ره) موضع‌گیری کرد؛ او گفته بود شاه در سختی‌ها، غرب را حمایت می‌کرده لذا مردانگی نیست که اجازه دهیم ملاها بر او پیروز شوند اما دیدید که اراده‌ خداوند حاکم شد و امکانات و اعمالشان ذائل شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیه مبارکه قرآن کریم مبنی بر اینکه آنها که به محمد (ص) و هر آنچه که بر آن حضرت نازل شد، ایمان آورده‌اند ما کاستی‌هایشان را اصلاح می‌کنیم و بدی‌هایشان را می‌پوشانیم اشاره کرد و گفت: یک جنگ 8 ساله را دنیا به ما تحمیل کرد و همین بچه‌های جنگ ندیده با ایستادگی خود همه را متعجب کردند.

"سؤال اینجاست که مگر چنین چیزی ممکن است که جمعی جوان غیر حرفه‌ای و جنگ ندیده بتوانند در مقابل ارتش تا بن دندان مسلح مورد حمایت ابر قدرت‌های جهان ایستادگی کنند؟ بله؛ می‌توانند چون مؤمنین از حق تبعیت می‌کنند و حق همانی است که هستی برای ما آفرید ".

حسینیان ادامه داد: ما هستی را تشبیه می‌کنیم به یک جریانی که به سوی حق می‌رود و هر که خود را با این جریان همراه کند، پیروز است و هر کس بر خلاف این جریان حرکت کند، در نهایت او هم در هم کوبیده و نابود می‌شود؛ یعنی اگر جریانی با نظام و جریان هستی هماهنگ بود، پیروز و اگر هماهنگ نبود، نیست و نابود می‌شود.

نماینده اصولگرای تهران در مجلس شورای اسلامی جریان فتنه را باطل عنوان کرد و گفت: فتنه مبنایش چیزی بود که صحت نداشت؛ شعار تقلب شعاری بود که حقیقت نداشت و می‌دانستند که چنین نیست اما نفاق، جریان بیگانه و قدرت‌طلب دست به دست هم دادند تا ضربه‌ای وارد کنند ولی نه تنها این ضربه به نفع آنهاتمام نشد، بلکه برعکس به ضرر آنها تمام شد.

روح‌الله حسینیان با بیان اینکه جریان فتنه اولا یکی از الطاف جلیله الهی بود؛ نه لطف خفیه و لطف جلیله‌ لطفی است که آدم‌های نابینا هم می‌توانند آن را ببینند و در این جریان مردم مسلمان ایران قدرت خود را به رخ جهانیان کشیدند، تصریح کرد: فتنه اخیر باعث شد که گروهی از مردمی که احساس بیگانگی با نظام می‌کردند و خیلی هم دغدغه و نگرانی نداشتند، آنها هم به صحنه آمدند.

وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه رهبر انقلاب فرزانگی و درایت خود را به رخ جهانیان کشید و همه کسانی که بی‌ تفاوت به مسئله رهبری بودند، احساس غرور کردند و دیدند رهبری نه تنها دستباچه نشد، بلکه با حوصله و درایت واقعا هدایت و رهبری کرد، افزود: در جریان دوم خرداد وقتی من داد و فریاد می‌کردم و می‌گفتم مشکل‌مان با آقای خاتمی مشکل فکری و مبنایی است، اینها اعتقاد به اسلام ندارند و مقابل لیبرالیسم شیفتگی دارند و سعی می‌کنند لباسی لیبرالیستی به تن اسلام بپوشانند، خیلی‌ از شخصیت‌های بزرگ و علما اعتراض می‌کردند که نه اینطور نیست ولی بعد از این جریان خیلی‌ها متوجه شدند که واقعیت چیست.

"بعدها خیلی‌ها فهمیدند بحث اساسی ما دو تفکر و دو مبنای فکری است که با یکدیگر در نزاع و ستیز واقع شده ‌است و به قول حضرت علی (ع) که می‌فرمودند آنقدر در این انقلاب قربانی شوید تا درشت‌ها بالا آیند و صاف‌ها رد شوند و آنهائی که عقب افتاده بودند پیشی گیرند و آنها که پیشی گرفته بودند، عقب بمانند ".

به گزارش فارس، رئیس کمیسیون سیاست داخلی و امور شوراهای مجلس فتنه‌ را باعث ایجاد انقلاب جدید در مردم عنوان کرد و گفت: قبل از جریان فتنه، شما اگر اینترنت را جستجو می‌کردید، 90 درصد مقالات به نفع آنها بود در حالیکه حالا مقالات موجود در فضای سایبری به ضرر آنهاست.

حسینیان در ادامه سخنانش خاطر نشان کرد: در آیه 17 سوره رعد باز خداوند حکیم مثال دیگری می‌زند که بسیار جالب است؛ در این سوره آمده است که ... دیدید وقتی سیلی می‌آید آبی به راه می‌افتد و روی آن کفی دیده می‌شود که را می‌افتد و جنب و جوش فراوانی از خود نشان می‌دهد و در کوره آهن‌پزی هم همین اتفاق می‌افتد؟ هنگام حرارت روی دیگ را کف می‌پوشاند و این کف‌ها خیلی جنب و جوش دارند و این طرف و آنطرف می‌پرند ولی خیلی زود خاکستر می‌شوند و از بین می‌روند.

وی ادامه داد: خداوند می‌فرمایند که جریان حق و باطل هم اینطور است که باطل مثل کف می‌آید روی دیگ آهن گدازه و خودش را نشان می دهد اما کمی که می گذرد، کف‌‌های پر طمطراق خاموش می شوند و از بین می روند و آنچه منفعت برای مردم دارد، باقی می‌ ماند اما در ایران در همین جریان فتنه سال گذشته صدها تلویزیون، رسانه، روزنامه، سازمان مداخله‌گر خارجی سازمان‌های مردم نهاد و... نوشتند، گفتند، تحریک کردند، دخالت کردند و پول دادند و خودشان را خراب کردند ولی دست آخر آنچه ماند جمهوری اسلامی بود و آنچه رفت، باطل بود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه حق و باطل همانند دو درخت هستند که یکی شجره طیبه و دیگری شجره خبیثه است، اظهار داشت: شجره طیبه اصلش ثابت و فرعش هواست و بر عکس شجره خبیثه ریشه‌هایش در سطح و روی زمین است که با وزش بادی از بین می‌رود.

حسینیان افزود: اگر حوادث خرداد را با بسیاری از کشورهایی که انقلاب مخملی در آنها رخ داد قیاس کنید، می بینید یک گروه ناراضی با یک رنگ و شعار حکومت خود را سرنگون کردند اما در ایران در جریان فتنه 88 صدها رادیو و تلویزیون و رسانه نوشتند و تحریک و سازماندهی کردند، پول دادند و مداخله کردند، مثل NGOها دخالت کردند و آخرش خودشان را خراب کردند ولی آنچه باقی ماند، نظام جمهوری اسلامی بود و آنکه رفت شعارهای اوباما بود و خانم کلینتون و نخست وزیر انگلیس... چرا؟ چون شجره طیبه ریشه در اعماق زمین دارد.

وی با بیان اینکه بادی که در دوم خرداد وزید اگر هر نظام دیگری بود ریشه‌کن می‌کرد، افزود: روزنامه‌های زنجیره‌ای همه چیز حتی قرآن کریم، امام و عاشورا را از دم تیغ گذراندند و گفتند عاشورا نتیجه خشونت بدر بود که پیامبر با ابوسفیان انجام داد و انتقام خشونت بدر در عاشورا گرفته شد و در مورد امام (ره) نوشتند که باید افکار امام را در حوزه‌های تاریخی جستجو کرد ولی امام روز به روز نفوذش را در جهان گسترش داد.

نماینده تهران در مجلس با اشاره به سفر خود به بولیوی گفت: ما فقط 18 ساعت در هواپیما بودیم و من چون معمم بودم، آنجا تا چشم افراد ما را می‌دید می‌گفتند خمینی و عبای من را می‌گرفتند و می‌گفتند به احمدی‌نژاد بگویید از مورالس حمایت کند و یک حکومت خودی در بولیوی به وجود آمده که اگر ایران حمایت کند، ما بینی آمریکا را به خاک می‌مالیم.

حسینیان افزود: در آنجا 15 نفر شیعه شده بودند که نخستین چیزی هم که بنا کرده بودند، یک حسینیه بود و روضه ‌خوانی و عکس امام و آقا را در آنجا زده بودند و با مورالس هم که ملاقات کردیم، او می گفت احمدی‌نژاد اگر بیاید من اینجا رأی می‌آورم.

وی ادامه داد: در مالزی قبل از انقلاب شیعه وجود نداشت اما امروز در این کشور شیعه اقلیت قوی‌ شده و علتش این است که جهان بر مبنای حق آفریده شده و آزمایش الهی قطعی است؛ این سنت الهی است. معلوم نیست که چه کسی پیروز خواهد شد؛ وقتی زبیر در جنگ جمل کشته شد و شمشیرش را خدمت حضرت آوردند، حضرت گریه کرد و فرمود این شمشیر چه غبارهایی از چهره پیامبر زدود اما چه بزرگانی در این آزمایشات می‌لغزند و چه انسان‌هایی که پیروز و پیشگام می‌شوند و نهایت تاریخ پیروزی حق بر باطل است و برنامه‌ریزی باید بر این اساس باشد.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در پایان به سخنان حضرت امام (ره) مبنی بر اینکه مسئولان نظام بدانند که انقلاب مقدمه آن حکومت واحد جهانی است و باید برای آن حکومت برنامه ریزی شود، اشاره کرد و گفت: رادیو لوگزامبورگ پرسید چگونه شما می‌خواهید در مقابل یک رژیم مقتدر کهنسال 2500 ساله و ارتش مقتدری که از حمایت همه ابرقدرت‌ها برخوردار است، پیروزشوید و امام پاسخ داد به لطف الهی من شاه را بیرون خواهم کرد و جمهوری اسلامی را جایگزین رژیم خواهم کرد اما ما باورمان نمی‌شد ولی چون رژیم گذشته باطل بود با سرعت افول کرد و نظام و رهبری که بر حق بود ماندند و آنها رفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار