کد خبر: 429790
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۰
چهره شاخص اصولگرایان مجلس در ارزیابی بحث بازگشت خاتمی به صحنه سیاسی کشور، گفت: در عاشورای سال گذشته مشخص شد که موضوع کار جریان فتنه اصلا انتخابات و بحث رأی‌گیری نیست بلکه دعوا بر سر اسلام است و به همین علت آنها با این تشخیص به میدان آمدند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، غلامعلی حدادعادل نماینده تهران و چهره شاخص اصولگرایان مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران درباره بسترهای خلق حماسه 9 دی 88 توسط مردم، گفت: اهانت‌هایی که به ساحت مقدس امام حسین (ع) در روز عاشورا شده بود، تیر خلاصی بود که طراحان آن اقدامات ننگین به شقیقه خود زدند.
وی که در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس سخن می گفت، افزود:‌ آنها با این اقدام خود در واقع یک انتحار کردند و به جای اینکه همانند بقیه مردم عزاداری کنند، به شعائر اسلامی و نمادهای عزاداری اهانت کردند.
حدادعادل در ادامه تصریح کرد: اهانت‌هایی که فتنه‌گران در تظاهرات‌ها انجام دادند، این نتیجه را داشت که باطل خود را در نهایت نشان داد؛ آنها نشان دادند که نسبت به اصل انقلاب و کانون حماسی انقلاب یعنی عاشورا کینه دارند و مردم هم از عمق وجود با اعتقادی که به اسلام و امام دارند، پاسخ آنها را دادند.
وی خاطر نشان کرد: در عاشورای سال گذشته مشخص شد که موضوع کار جریان فتنه اصلا انتخابات و بحث رأی‌گیری نیست بلکه دعوا بر سر اسلام است و به همین علت آنها با این تشخیص به میدان آمدند.
رئیس سابق مجلس در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه سران فتنه باید چه درسی از حماسه 9 دی بگیرند، اظهار داشت: آنها به اندازه کافی از 9 دی درس گرفته‌اند و در واقع مردم هم واقعا آموزگار بزرگی بوده‌اند و اگر سران فتنه مردود شدند مربوط به کم‌کاری خودشان است.
حدادعادل در پاسخ به این سؤال که نخبگان سیاسی خاتمی را یکی از سران فتنه می‌دانند که برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور تلاش می کند، شما تلاش های او برای بازگشت به صحنه سیاست را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ پاسخ داد: باید صبر کنیم ببینیم که آینده چه پاسخی در این باره می‌دهد و ملت چه تصمیمی می‌گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار