کد خبر: 429496
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۱
کاخ موزه نگارستان سعدآباد تا دهم دی‌ماه میزبان نمایشگاه نقاشی استاد محمد افشاری و هنرجویانش خواهد بود. در این نمایشگاه افشاری و هنرجویان او 160 اثر با تکنیک‌های زغال، پاستل و مداد کنته با موضوع آزاد را در قالب نقاشی سیاه‌قلم به نمایش گذاشته‌اند.
نمایشگاه گروهی «چهره به چهره» نیز در این روزهای سرد با حضور گرم 21 هنرمند در گالری شیرین برپا شده است و هر هنرمند از نگاه و جهان‌بینی خود اثری با محوریت موضوعی «پرتره انسان با تأکید بر چهره» ارائه داده است. این نمایشگاه تا 15 دی‌ماه دایر خواهد بود.
نمایشگاه نقاشی «حسن نجات ثابت» در نگارخانه «آثار»، نمایشگاه نقاشی لیره با عنوان «اورورا» در گالری «سین»، نمایشگاه نقاشی‌های علیرضا آدم بکان در گالری «اثر» به نمایش درآمده‌اند و تا 12 دی‌ماه پذیرای علاقه‌مندان خواهند بود.
دانا نهداران نقاشی‌های خود را به گالری «نار» برده است و تا 14 دی‌ماه فعالیت خود را ادامه خواهد داد. گالری «آن» نیز با نمایشگاه «شروع یک پایان» با آثاری از مرتضی طالبی تا 26 دی‌ماه در انتظار دیدار علاقه‌مندان به این هنرمند است.
دانشگاه تهران عکس‌های هلیا طاهری را با عنوان «من و گوشه‌هایی از ایران، سرزمین من» به روی دیوار برده است. در این نمایشگاه که تا سیزدهم دی‌ماه ادامه دارد، 35 عکس 50×70 رنگی با موضوعات معماری و طبیعت به نمایش گذاشته شده است.
«چیزهای کوچک و ساده» دلبر شهباز که شامل19 اثر جدید از این هنرمند است، در گالری «گلستان» به نمایش درآمده‌اند. این آثار مجسمه‌های کوچکی هستند که به مدت دو هفته در انتظار بازدید علاقه مندان خواهند بود. این مجسمه‌ها در ادامه نمایشگاهی است که شهباز سال گذشته با عنوان «فرشته‌ها» در همین گالری داشته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار