کد خبر: 426104
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۱
125 تشکل مردم نهاد مختلف از دانشجویی تا کارگری از کشورهای آسیایی همچون هند، پاکستان، ژاپن، ایران، بحرین و ترکیه از این کاروان حمایت کرده‌اند.
کاروان آسیایی که ده ها خبرنگار نیز آن را همراهی می کنند حرکت خود را از دهلی نو آغاز کرده است و پس از ایران به ترکیه - سوریه ، بندر العریش مصر و از طریق مرز رفح وارد غزه می‌شود.
پیشتر نیز چندین کاروان کمک به نوار غزه با هدف شکستن محاصره راهی این سرزمین شده اند اما به گونه های متفاوت رژیم صهیونیستی مانع رسیدن آنها شده است.
تهاجم نظامیان رژیم صهیونیستی به کاروان آزادی حامل کمک های بشر دوستانه برای مردم تحت محاصره غزه در آب های بین المللی در خرداد گذشته نیز به شهادت 9 فعال حقوق بشر منجر شد که خشم جهانیان را برانگیخت .
محاصره سه ساله نوار غزه صدمات جبران ناپذیری به فلسطینیان این منطقه وارد کرده است .
این در حالی است که مسوولان غزه با اشاره به وجود هفتاد هزار معلول در نوار غزه، حملات صهیونیست ها ، محاصره و جلوگیری از ضروریات بهداشتی و غذایی به این منطقه را عامل اصلی این جنایات دانستند.
رژیم صهیونیستی در جنگ 22 روزه غزه با استفاده از سلاح های ممنوعه موجب معلولیت شمار زیادی از ساکنان این مناطق شد .
در همین حال بسیاری از سازمان های حقوقی فلسطین محاکمه مسئولان سازمان ملل را به علت کوتاهی در اجرای قوانین بین المللی علیه رژیم اشغالگر قدس خواستار شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار