
آتش سوزی در جنگل ابر شاهرود مهار شد. امدادرسانان به همراه نیروهای ارتش ، محیط زیست و مردمی در سه مرحله ضمن مهارآتش در منطقه جنگلی ابر شاهرود ،این منطقه را پاکسازی کردند. عملیات پاکسازی جنگل ابر برای اطفا کامل آتش سوزی امروز هم ادامه دارد.
اما آتش سوزی در محدوده جنگلی استان گلستان که هم مرز با جنگل ابر استان سمنان است ، هنوز مهار نشده است.
در حالی که نیروهای مردمی ، هلال احمر، منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست گلستان برای مهار آتش جنگل های علی آباد کتول ، گرگان ، مینودشت و گالیکش تلاش می کنند.
آتش سوزی در جنگل های گلستان از 26 آبان آغاز شده و مناطق جنگلی این استان بیش از 63 بار طعمه حریق شده است .
به گفته مسئولان گلستان بااینکه آتش سوزی در چند مرحله مهار شده ، اما به علت خشکی هوا و انباشت برگ های پاییزی ، وزش باد و نیامدن باران ، این مناطق برای چندمین بار دچار آتش سوزی شده است.