
به گزارش واحد مرکزی خبر، عبدالعلی صاحب محمدی امروز در نشستی خبری افزود : با هدفمند شدن یارانه ها و اصلاح قیمت سوخت ، هزینه های ما بیش تر می شود و به دنبال راهکار های جبرانی با کمک دولت هستیم تا قیمت ها افزایش نیابد.
وی درباره خصوصی سازی راه آهن گفت : از 14 شرکت زیر مجموعه 11 شرکت تعیین تکلیف و 10 شرکت واگذار شده است.
صاحب محمدی درباره واگذاری شرکت رجاء به تامین اجتماعی برای رد دیون دولت گفت : کار تفکیک دارایی های رجا و تفکیک وظایف حاکمیتی و تصدی گری در حال اجراست و مراحل نهایی راطی می کند و به زودی این واگذاری انجام خواهد شد.
صاحب محمدی با بیان اینکه 2500 کیلومتر از شبکه ریلی کشور باید بهسازی و نوسازی شود ، گفت : 1200 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی گفت : ابان امسال با جابجایی حدود 2 میلیارد تن کیلومتر بار در ناوگان ریلی کشور رکورد حمل بار درتاریخ راه آهن شکسته شد.
محمدی درباره برقی کردن قطار تهران - مشهد گفت : کارهای کارشناسی آن انجام و برای مقام وزارت فرستاده شده است و تا دی ماه مناقصه طرح برگزار می شود .
وی از بهره برداری پنج ریل باس در ناوگان ریلی از ابتدای سال تا کنون خبر داد و گفت : ششمین ریل باس نیز به زوی به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل راه آهن اظهارداشت: بهره برداری آزمایشی از دو دستگاه قطار ترن ست با سرعت 160 کیلومتر در ساعت در مسیر تهران - یزد و تهران - مشهد آغاز شده است و تا پایان سال دو دستگاه دیگر نیز به بهره برداری می رسد.
محمدی با اشاره به راههای تامین مالی طرح های ریلی گفت :امسال 20 میلیون یورور از بانک توسعه اسلامی اعتبار جذب جذب کرده ایم.
وی افزود : برقی کردن قطار بافق - بندر عباس به طول 600 کیلومتر انجام خواهد شد.
محمدی گفت : 400 میلیون دلار فایناس برای ارتقای سیستم های کنترل و مدیریت ترافیک ریلی با کمک دولت تامین شده است .
وی بابیان اینکه بخش خصوصی از سال گذشته لوکوموتیو کشور را تامین می کند ،گفت :تاکنون 13 دستگاه لوکوموتیو وارد ناوگان کششی کشور شده است.
صاحب محمدی افزود : با بهره برداری از بزرگترین کارخانه تخصصی ساخت لوکوموتیو در کرج که به زودی انجا م خواهد شد تا سال 1393 در مجموع 150 لوکوموتیو به ناوگان کشور اضافه می شود.
وی بابیان اینکه 410 لوکوموتیو در کشور وجود دارد گفت : با اضافه شدن لوکوموتیوهای جدید و بازسازی شده تا پایان سال 28 درصد این لوکوموتیو ها ساخت داخل خواهد بود.
مدیر عامل راه آهن درباره ارسال کمک های انسان دوستانه به پاکستان از طریق راه آهن گفت : با این کار اعلام کردیم که خط آهن به این کشور بطور رسمی در حال راه اندازی است.
وی افزود :در حال تدارک برای راه اندازی خط دائمی انتقال فراورده های نفتی بین کرمان و زاهدان هستیم.