کد خبر: 417190
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۱
فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ از تشکیل گردان‌های عاشورای جدید خبر داد.
سردار حسین همدانی فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در گفتگو با فارس، با اشاره به آمادگی گردان‌های رزمی عاشورا اظهار داشت: علاوه بر گردان‌هایی که در سپاه تهران بزرگ فعالیت می‌کنند به ما اجازه داده شده تا گردان‌های جدیدی را تشکیل بدهیم.
فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) با اشاره به تشکیل این گردان‌های جدید، تصریح کرد: سقف برنامه‌هایی که برای گردان‌های عاشورای سپاه محمد رسول الله(ص) تعیین کرده‌اند، اجرا شده و این گردان‌ها کاملا آماده هستند.
همدانی در ادامه با اشاره به فتنه سال گذشته تصریح کرد: در سال 88 گردان‌های عاشورای سپاه تهران بزرگ در یک کارگاه عملی، امتحان خود را بخوبی پس دادند.
فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) در پایان با بیان اینکه گردان‌های عاشورا، گردان‌هایی مردم پایه هستند، خاطرنشان کرد: بسیج اصل و پایه گردان‌های عاشورا است.
به گزارش فارس، پیش از این سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه از تجهیز 1500 گردان رزمی عاشورا در کنار گردان‌های تکاور و یگان‌های نیروی زمینی سپاه خبر داده و گفته بود این گردان‌ها توانایی انجام عملیات‌های محوله حتی در منطقه‌ای به طول صدها کیلومتر را دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار