کد خبر: 416346
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۵
سفر رئیس جمهور به لبنان از چند ماه پیش در کانون توجه رسانه‌‌ها و شخصیت‌های سیاسی جهان و خاورمیانه قرار گرفته است. در نوک پیکان حساسیت منفی این سفر، صهیونیست و در قطب مقابل آن حزب‌الله و دولت لبنان قرار گرفته است. علاوه بر حساسیت بین‌المللی، ضدانقلاب خارج‌نشین نیز درصدد تحلیل و تحریک نسبت به این سفر برآمده است.
قطعاً این سفر به معنی سفر یک شخص محاسبه نمی‌شود و سیدحسن نصرالله با تیزهوشی آن را رد نمودند و احمدی‌نژاد را نماینده انقلاب اسلامی در سفر به لبنان اعلام کردند. دولت لبنان از محاسن و هزینه‌های این سفر به خوبی آگاه است. صهیونیست‌ها و خصوصاً امریکا، عربستان و تا حدودی مصر در تلاش هستند حاشیه‌هایی برای آن درست کنند تا اصل سفر را تحت‌الشعاع قرار دهند، اما رئیس جمهور لبنان و حتی جناح مخالف حزب‌الله در لبنان، با آغوش باز از این سفر استقبال کردند و یقیناً آماده پرداخت هزینه‌های آن نیز هستند.
سفر احمدی‌نژاد مانند ده‌ها سفر وی به امریکا و آسیا آمیزه‌ای از روابط اقتصادی و سیاسی است. اما سفر به لبنان شعاع کانون توجهات را دو چندان کرده است. علت چیست؟ سال 1357 را به خاطر آوریم؛ زمانی که ایران به عنوان ژاندارم غرب در منطقه ارابه سیاست‌ها و منافع غرب را می‌کشید.
با پیروزی انقلاب اسلامی از ژاندارمی منطقه‌ای غرب خارج شدیم و به عنوان یک قدرت ملی اثبات هویت کردیم. دهه اول انقلاب اسلامی دهه الهام‌بخشی بود و انقلاب اسلامی در قالب استراتژی «دعوت و صدور» الهام‌بخش گشت و ویترین انقلاب اسلامی خریداران زیادی را در جهان و خصوصاً خاورمیانه پیدا کرد، اما در دهه دوم و بعد از ارتحال امام (ره) الهام بخشی به همراه تدابیر و اقدامات ارادی انقلاب اسلامی توأم گشت و به‌رغم فشار فزاینده دشمنان و محاصره و تحریم و محرومیت‌سازی، ایران اسلامی در یک فرآیند 20 ساله به قدرت منطقه‌ای تبدیل شد که در اکثر مناطق خاورمیانه در هر مذاکره‌ای، صندلی و میز ایران از قبل آماده شده است و امروز اگر میزی برای مذاکره در عراق، لبنان، فلسطین، افغانستان و ... برپا شود، قطعاً یک طرف آن ایران خواهد بود. این قدرت منطقه‌ای حاصل جذابیت منطق مستحکم انقلاب اسلامی و امام (ره) است. سفر امروز احمدی‌نژاد به لبنان اگر چه به ظاهر به امضای چند توافقنامه و تفاهمنامه و بازدید از چند نقطه می‌انجامد، اما ماحصل این سفر بازدید از تولیدات نرم انقلاب اسلامی در خاورمیانه است.
دستاورد این سفر رؤیت عینی و عملی معماری امام (ره) در حاشیه بیت‌المقدس است. بازدید از سرزمینی است که با الهام از انقلاب اسلامی و در سایه تفکر عاشورایی «لبیک یا حسین» خواب بنی‌اسرائیل در تصرف از نیل تا فرات را آشفته ساخت. نحوه مواجهه مردم و گروه‌ها و دولتمردان لبنان با این سفر پیامی تحقیر‌آمیز برای سران عرب منطقه است که در مسئله مقاومت به ناامیدی رسیده‌اند. احمدی‌نژاد بازدیدکننده مردان بزرگی است که جوانه‌های آنان به دست مسیحایی امام (ره) کاشته شد؛ مردانی که به خوبی دریافته‌اند استقبال از احمدی‌نژاد قدردانی از هویت‌بخشی انقلاب اسلامی است.
دیروز صهیونیست‌ها (1981) بی‌محابا تا قلب یک پایتخت عربی (بیروت) پیش می‌رفتند و امروز رئیس جمهور ایران در مارون الرأس ‌و در مقابل چشم صهیونیست‌ها در سنگرهای مقاومت سجده الهی به جای می‌آورد.
دیروز رؤیای از نیل تا فرات به برنامه تبدیل شده بود، امروز خود صهیونیست‌ها آن را افسانه‌ای بیش نمی‌دانند. احمدی‌نژاد لبنان را به سان آینه‌ای می‌بیند که اندیشه امام (ره) در آن بازتاب یافته است و قدرت منطقه‌ای جمهوری اسلامی نه با زور سرنیزه بلکه با عشق و ایمان قلبی ریشه دوانده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار