کد خبر: 415946
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۱
امیر کویت بر حق کشورهای خاورمیانه از جمله ایران در برخورداری از دانش صلح آمیز هسته ای در چارچوب مقررات آژانس بین ‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد .
به نوشته روزنامه کویتی " القبس " ، شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح در نشست سران اتحادیه عرب در لیبی ، با اشاره به پیگیری رخدادهای مربوط به فعالیت های هسته‌ ای ایران گفت : کشورهای عرب به استفاده از دیپلماسی ، و راه حل صلح آمیز و بر پایه قوانین بین ‌الملل برای رفع اختلاف نظرها درباره فعالیت های هسته ‌ای ایران معتقدند .

امیر کویت با تاکید بر مخالفت کشورهای عرب با سلاح‌ های کشتار جمعی ، گفت : این کشورها از پیشنهاد " خاور میانه عاری از سلاح کشتار جمعی " حمایت می ‌کنند .

دیروز نیز وزیر خارجه اردن بر حمایت کشورش از حل موضوع هسته ای ایران از راه های دیپلماتیک تاکید کرد .

ناصر جوده در این باره افزود : موضوع هسته ای ایران ، یک موضوع بین المللی است که آژانس بین المللی انرژی اتمی باید به آن رسیدگی کند .

وی با اشاره به عزم اردن برای دستیابی به انرژی هسته ای ، تصریح کرد : استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای حق همه کشورهاست .

وزیر خارجه اردن تصریح کرد : ایران نیز مانند همه کشورها از جمله امارات ، عربستان و مصر که درصدد استفاده از انرژی هسته ای هستند ، از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای برخوردار است .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار