
مدیر اداره نظارت بر موسسات پولی غیر بانکی بانک مرکزی گفت: با اقدام بانک مرکزی در توزیع روزانه دلار قیمت آن رو به کاهش است.
به گزارش شبکه خبر محسن عباسی افزود: قیمت دلار در سراشیبی کاهش قرار دارد به گونه ای که در هفته گذشته هر دلار 5 تومان کاهش قیمت داشته و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
مدیر اداره نظارت بر موسسات پولی غیربانکی بانک مرکزی تصریح کرد: کسانی که اقدام به خرید دلار به منظور کسب سود می کنند در آینده نزدیک متضرر خواهند شد.
وی اظهار داشت: افزایش قیمت دلار در روزهای گذشته ناشی از سود جویی و اخلال در این بازار توسط برخی افراد سودجو بود که خوشبختانه با اقدام بانک مرکزی بی ثباتی که در این بازار به وجود آمده بود به حالت قبل بازگشت و با سیاست اخیر بانک مرکزی در توزیع روزانه دلار به صورت نامحدود، قیمت های فعلی باز هم کاهش خواهد یافت.
مدیر اداره نظارت بر موسسات پولی غیر بانکی بانک مرکزی گفت: هم اکنون قیمت دلار در بازار از 1050 تا 1055 در بانک های مجاز و صرافی های بانک ها در حال توزیع است.
عباسی خاطرنشان کرد: هم اکنون 350 صرافی در تهران و استان های همجوار که دارای مجوز فعالیت از بانک مرکزی هستند نسبت به توزیع دلار اقدام می کنند و این صرافی ها مجازند تا سقف حداکثر 5 هزار دلار برای مسافران خارج از کشور عرضه کنند.
وی در پایان افزود: هم اکنون موجودی ارزی بانک مرکزی در حد بسیار بالایی است که به محض ایجاد نابسامانی در بازار ارز توسط عده ای سودجو و فرصت طلب که قصد به هم زدن بازار را داشته باشند به میزان کافی و به صورت روزانه در بانک ها و صرافی های مجاز ارز توزیع خواهد شد.