کد خبر: 415124
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۷

فروزنده گفت: مهم‌ترین مسأله در اجرایی کردن قانون هدفمند کردن یارانه آرامشی است که باید به مردم داده شود، زیرا در حال حاضر 230 سایت داخلی و خارجی علیه قانون هدفمند کردن یارانه‌ها فعالیت می کنند.
به گزارش برنا،لطف الله فروزنده، معاون رئیس جمهور و قائم مقام جمعیت ایثارگران در یازدهمین نشست سیاسی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در بخش از سخنانش با اشاره به مسئله هدفمند کردن یارانه ها و اهمیت آن گفت: مهمترین مسئله در اجرایی کردن این قانون، آرامشی است که باید به مردم داده شود زیرا در حال حاضر 230 سایت داخلی و خارجی علیه قانون هدفمند کردن یارانه‌ها فعالیت می‌کنند.
به گفته قائم مقام جمعیت ایثارگران، هدفمند کردن یارانه‌ها تکلیف دولت‌های خاتمی و هاشمی هم بوده که این دولت ها آن را اجرا نکردند خاطرنشان کرد: دولت نهم و دهم این تکلیف را اجرا کرد و برکات آنرا هم می‌بینیم و اگر بحث هدفمند کردن را پیگیری نمی‌‌کردیم با مشکلات زیادی مواجه می شدیم زیرا این مسئله تاثیر بسیار اساسی بر بخش های مختلف خواهد داشت.
چنید پیش، حجت الاسلام میرتاج‌الدینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور از تشکیل ستادهایی از سوی فتنه‌گران برای اخلال در اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها خبر داده بود که وزیر اطلاعات این اخبار را تائید کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار