کد خبر: 414026
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۲
تلاش اصغر فرهادی برای رفع سوءتفاهم‌ها
حالا به نظر می‌رسد ماجرای اصغر فرهادی با توضیحاتی که دیروز ارائه کرد به پایان خود نزدیک می‌شود. او در پاسخ به بیانیه جواد شمقدری معاونت سینمایی به مهر گفته است:«من در این کشور زندگی می‌کنم، باورها و ارزش‌ها را می‌شناسم، حساسیت‌ها را می‌دانم. من حساسیت ایشان را نسبت به بسیاری از مسائل چه در فیلم‌هایش و چه در صحبت‌هایش می‌دانم، ایشان احساس کرده‌اند به مقدسات توهین شده، من هم توضیح دادم که قصدم توهین به باورهای اعتقادی و ملی مردم این مرز و بوم نبوده، من هم عضوی از این مردمم و با همین باورها خو گرفته و بزرگ شده‌ام، از کره دیگری که نیامده‌ام.»
فرهادی، به گفته خود، پس از بازبینی فیلم صحبت‌هایش در جشن خانه سینما متوجه «حساسیت‌برانگیز» بودن این مطالب شده است. به گفته این فیلمساز «به هر حال همه چیز به آن سمت رفت که به‌رغم میل من جملات معنایی دیگر به خود بگیرند، کم کم از برداشت‌ها متوجه شدم داستان آنگونه نیست که فکر کرده‌ام و شکل دیگری به خود گرفته که من مایل و معتقد به آن نبوده‌ام.»
گفتنی است خانه سینما در بیانیه‌ای دیرهنگام کل ماجرا را «رفتاری هیجانی و احساساتی از جانب مدیر فرهنگی» دانسته بود و درخواست کرده بود «مهار امور را به مجرای عقلانیت بسپریم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار