کد خبر: 413632
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۰۳
جلسه علنی مجلس دقایقی پیش به ریاست علی لاریجانی و با حضور 194 نفر از نمایندگان آغاز شد.
به گزارش فارس، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست علی لاریجانی رئیس قوه مقننه کشورمان و با حضور 194 نفر از نمایندگان و با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد.
بر پایه این گزارش، جلسه علنی امروز مجلس به دلیل ارائه گزارش سید شمس‌الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص هدفمندکردن یارانه‌ها و مسائل مالیاتی و درآمدی کشور با 30 دقیقه تأخیر آغاز شد.
به گزارش فارس، مجلس بنا دارد هر هفته با دعوت از یکی از وزراء در این خصوص، جلسه غیر علنی برگزار کند تا طی این جلسات، وزرا گزارش‌هایی را در خصوص حوزه کاری خود و مسائل مهم کشور به خصوص مسائل مشترک بین قوای مقننه و مجریه ارائه دهند.
رئیس مجلس علت تأخیر در جلسه علنی امروز مجلس را حضور وزیر اقتصاد و دارایی و توضیحات وی درباره نحوه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده عنوان کرد.
لاریجانی گفت: در این جلسه وزیر اقتصاد و دارایی در خصوص اقداماتی که در وزارت اقتصاد انجام می‌دهند توضیحاتی ارائه و به سؤالات نمایندگان در خصوص نحوه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده پاسخ داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار