کد خبر: 413488
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۲
به گزارش جهان مدیر عامل شرکت دخانیات در گفت وگو با روزنامه وطن امروز گفت:شرکت دخانیات بر اساس قانون بودجه سال 1389 باید300 میلیارد تومان به خزانه واریز کند بنابراین ناچاریم سیگار خود را در کشور عرضه کنیم با این حال توصیه می کنیم که مردم از سیگار های داخلی استفاده کنند زیرا ‌جان مک‌کین، سناتور آمریکایی و نامزد‌ جمهوری خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا 2 سال پیش در لابی صهیونیست‌ها می گوید: «ما مردم ایران را با سیگار می‌کشیم»
وی ادامه می دهد: اگر بپذیریم آمار کشور در مصرف حدود 62 میلیارد نخ باشد،‌ شرکت دخانیات 40 درصد از سهم تیراژی بازار را در اختیار داشته است.
مدیر عامل شرکت دخانیات تصریح می کند: برابر اخبار دریافتی، اسرائیل‌ چند سال پیش از شرکت آمریکایی فیلیپ موریس به خاطر وجود بیش از حد مجاز پولونیوم در سیگار مارلبورو شکایت کرد. صرفنظر از اینکه چه شد، ‌می‌توان عامدانه یا سهوی توتون‌های مورد استفاده را آلوده کرد. سهوی اینکه توتون و تنباکو در زمینی کشت شود که قبلا مورد حملات بمب‌های اورانیومی قرار گرفته است،‌ عامدانه اما نیازمند نظارت ما و انجام آزمایش برای صحت و سلامت سیگارهای وارداتی است. سوال این است چنانچه سیگارهای وارداتی به هر دلیلی آلوده باشد کجا باید این آلودگی را کشف کرد، ‌آیا با تضعیف شرکت دخانیات این هدف حاصل می‌شود؟
وی با اشاره به پرمصرف‌ترین سیگار خارجی و داخلی می گوید در میان سیگارهای قاچاق، سیگار ESSE است زیرا برخی شایعه کرده‌اند که این سیگار برای لاغری مفید است و متاسفانه بانوان گرایش زیادی به آن پیدا کرده‌اند.
وی همچنین سیگار بهمن را به عنوان پرمصرف ترین سیگار داخلی عنوان می کند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار