کد خبر: 406770
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۲
کمیسیون امنیت ملی مجلس در راستای بررسی فعالیت عرفان‌های دروغین در کشور هفته آینده جلسه ویژه‌ای با تمام سازمان‌های اجتماعی برگزار خواهد کرد.
پرویز سروری، عضو کمیسیون امنیت ملی در گفت‌وگو با «جوان» با اعلام این خبر گفت: به علت فعالیت‌ گسترده این گروه‌ها در کشور، نمایندگان کمیسیون امنیت در جلسات خود به این نتیجه رسیدند که برای اقدام فوری و همه‌جانبه، جلسه‌‌ای ویژه با حضور مسولان سازمان‌های اجتماعی در کشور برگزار کنند.
این نماینده مجلس افزود: در این جلسه تمامی راهکارها و برنامه‌های جامع برای مقابله با فعالیت‌ گروه‌های سازمان‌یافته انحرافی بررسی خواهد شد.
سروری با اشاره به جلسه اول کمیسیون با سازمان‌های اجتماعی افزود: در این جلسه مسئولان سازمان ملی جوانان، سازمان بهزیستی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چند سازمان اجتماع محور حضور داشتند.
وی در ادامه یادآور شد: در جلسه اول به تمامی سازمان‌ها ابلاغ شد تا برنامه‌های جامع خود را به صورت مکتوب به کمیسیون امنیت ملی مجلس ارسال کنند.
به گزارش «جوان» در چند ماه گذشته گزارش‌های رسیده حاکی از فعالیت گسترده و سازمان‌یافته باندهای ترویج عرفان‌های دروغین در کشور است که به نظر می‌رسد در شرایط کنونی تدوین و ابلاغ برنامه‌ای جامع برای مقابله با فعالیت گروه‌های انحرافی نیازی فوری و غیرقابل اجتناب است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار