کد خبر: 406710
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۳
در خبرها آمده بود سفیر انگلیس در تهران از حضرت آیت‌الله یزدی درخواست ملاقات کرده بود که ایشان هرگونه ملاقات با سفیر انگلیس را به صراحت رد کرده بودند. این خبر از دو منظر قابل بررسی است:
1- با توجه به شناختی که از آیت‌الله یزدی سراغ داریم و قطعاً همین شناخت را نیز دشمن از این شخصیت سلیم‌النفس و آزاده سراغ دارد، طبیعی بود که هرگونه ملاقات با دشمنانی که برای ضربه به نظام جمهوری اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند، توسط این شخصیت علمی و در خط ولایت عملی نخواهد شد. بنابراین باید دید انگلیسی‌ها از این اقدام که نتیجه آن را به درستی می‌دانستند چه هدفی را دنبال می‌کردند. از یک زاویه می‌توان این اقدام انگلیسی‌ها را با هدف تخریب چهره‌ این شخصیت برجسته حوزوی دانست چرا که با توجه به سابقه انگلیسی‌ها برای گستراندن دام در پیش پای علمای بزرگ، به نظر می‌رسد در یک تحلیل آنها با این اقدام بی‌نتیجه خود به دنبال تخریب چهره این شخصیت بزرگ بودند تا با انتشار اخبار آن القا کنند که مقامات روحانی از جنس آیت‌الله یزدی هم در برنامه ملاقات آنها قرار دارند. از سوی دیگر به نظر می‌رسد انگلیسی‌ها هنوز از آن توهمی که در سال‌های سلطه بر ایران داشته‌اند خارج نشده و با این ذهنیت غلط که شرایط امروز ایران همچون دوران مشروطیت دارای یک به هم ریختگی اجتماعی و سیاسی است، به دنبال تغییر معادله به نفع خود هستند. معادله‌ای که سال گذشته به دنبال نتیجه انتخابات و حوادث پس از آن برخلاف میل غربی‌ها رقم خورد و آنها به عینه شاهد شکست سیاست و سناریوهای خود بودند. غافل از آنکه شخصیت‌هایی همچون آیت‌الله یزدی نه از آن جنس علمایی هستند که به امید در اختیار قرار دادن دفتری در لندن یا هماهنگی برای صدور ویزا برای انجام تست پزشکی حاضر به ملاقات با مقامی از دولت انگلیس که بارها و بارها با دخالت در امور ایران،‌چهره زشت خود را نمایان کرده است، خواهد شد و نه این شخصیت به خویش اجازه می‌داد برخلاف منافع ملی با دشمنانی ملاقات کند که برای سرنگونی نظامی که از امام راحل ودیعه نهاده شده است، تلاش می‌کنند.
دولت فخیمه انگلیس با گذشت 30سال از عمرانقلاب اسلامی باید به این درک رسیده باشد که دوران رفت و آمد به سفارت انگلیس گذشته است و اگر زمانی برخی افراد در کسوت عالم دینی یا روشنفکر ملی برای پیاده کردن سیاست‌های انگلیس در ایران مسیر سفارت انگلیس در تهران را بهتر از منزل خود می‌دانستند، امروز دیگر کسی یا کسانی که مردم آنها را روحانی وعالم دین یا روشنفکر در خدمت نظام اسلامی می‌شناسند، هیچ گاه عرض خود را پیش اجانب نبرده و از آنها مدد نمی‌جویند و اگر کسانی در این مسیر طی طریق می‌کنند قطعاً از جنس علمای خدمتگزار به انقلاب و نظام اسلامی نیستند.
2- اظهارات قاطع و صریح آیت‌الله یزدی در کوران حوادث اجتماعی و سیاسی کشور به ویژه در روزهای اخیر نسبت به برخی بدعت‌های دینی، مقامات انگلیسی که همواره در بدعت‌گذاری‌های دینی و مذهبی ید طولایی داشته‌اند را به وحشت انداخته است که مبادا نقشه طراحی شده آنها با روشنگری علما و روحانیون بزرگی همچون آیت‌الله یزدی نقش بر آب گردد و اقدامات حلقه‌های واسط آنها که خواسته یا ناخواسته سخن از برخی بدعت‌ها و مکاتب ساختگی می‌رانند را خنثی نماید. از این رو این درخواست ملاقات را باید نوعی دستپاچگی برای لو رفتن سناریوی اتخاذ شده انگلیسی‌ها دانست تا شاید به فرض محال در صورت پاسخ مثبت برای پذیرش ملاقات از سوی بزرگانی همچون آیت‌الله یزدی،‌ آرامش برای ادامه سناریوی طراحی شده به اردوگاه دشمن بازگردد که با عنایت پروردگار و درایت این شخصیت و عالم بزرگ خنثی گردید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار